Torsdag, 2. marts 2017 - af Marianne Singer

TILLYKKE: Prins Oscar fylder et år

prins oscar

Prins Oscar.

Foto: Kate Gabor/KUNGAHUSET.SE
Kronprinsesse Victoria og prins Daniel sørger for en hyggelig fejring hjemme på Haga slott, når prins Oscar i dag har fødselsdag.

Det er stadig ikke meget, man har set til kronprinsesse Victoria og prins Daniels yngste barn, prins Oscar. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Men de få gange han har vist sig i offentligheden med mor og far, har prins Oscar ikke været til at stå for med sine buttede babykinder og store, runde øjne. 

LÆS MERE: Så tætte er kronprins Frederik og kronprinsesse Victoria

Livlig og nysgerrig

Ligesom storesøster, prinsesse Estelle, er han både livlig og nysgerrig, viste han blandt andet til fætter prins Alexanders dåb i september, hvor han ivrigt pludrede med dåbsbarnet under gudstjenesten. 

Torsdag fylder prins Oscar et år, og det bliver fejret hjemme på Haga slott. 

Hjemvendt fra længere rejse

Til svenske Expressen bekræfter hoffets informationschef Margareta Thorgren, at kronprinsesse Victoria og prins Daniel sammen med deres børn er hjemme i Sverige i dag.

Kronprinsessefamilien har været afsted på en længere rejse og vil fejre prins Oscar under private former.

Fantastisk følelse

Det var en lykkelig og lettet prins Daniel, der den 2. marts sidste år mødte pressen på Karolinska sygehus få timer efter prins Oscars fødsel.    – Her til aften kl. 20.28 fødtes en 3655 gram tung og 52 centimeter lang – omtrent så lang (prins Daniel viste længden med hænderne, red.), man har jo lært det – lille dreng.   Barnet og Victoria har det rigtig fint, og det føles fantastisk, sagde prins Daniel blandet andet dengang. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden