Lørdag, 9. marts 2019 — af af Dorte Quist

TILLYKKE: Prinsesse Adrienne fylder et år

Prinsesse Madeleine, Chris O'Neill, prinsesse Adrienne - ved dåben sidste år
Prinsesse Madeleine, Chris O'Neill, prinsesse Adrienne - ved dåben sidste år
Foto: Det svenske kongehus
Prinsesse Madeleines yngste datter, Adrienne, fylder et år i dag, og bliver utvivlsomt fejret især af sine to søskende, prinsesse Leonore på fem år og prins Nicolas på tre år.

I dag, den 9. marts, er det et år siden, at svenske kong Carl Gustaf og dronning Silvia blev bedsteforældre for syvende gang på ganske få år, da deres yngste datter, prinsesse Madeleine, fødte sit tredje barn, lille prinsesse Adrienne på Danderyds sygehus i Sverige.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Et præmiebarn

Hun var et præmiebarn, der vejede 3465 gram og var 50 cm lang ved fødslen. Som traditionen byder i Sverige, var det kongen, hendes morfar, der fortalte hendes navn ved en konselj på slottet, og her fortalte kongen også, at hans nye barnebarn skulle være hertuginde af Blekinge. Adrienne var den første i den kongelige familie, der fik Blekinge som hertugdømme.

Familien bor i Florida

Prinsesse Adrienne blev født i Sverige, og kort efter rejste prinsesse Madeleine og Christopher O'Neill og deres tre børn hjem til deres store lejlighed i London. Her boede parret dog kun kort, for i august 2018 blev lejligheden solgt, og de to forældre og deres tre små børn  - foruden dagens fødselsdagsbarn storesøster Leonore på fem og prins Nicolas på tre -flyttede til solskinsstaten Florida i USA, hvor de bor i dag.

Se herunder et sød galleri med prinsesse Madeleine, der hygger med Adriennes storesøster, prinsesse Leonore:

Galleri: Madeleine hygger med Leonore

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden