Mandag, 20. februar 2017 — af Ulrik Ulriksen

TILLYKKE: Prinsesse Leonore fylder tre år

Prinsesse Madeleine og prinsesse Leonore
Foto: Kongahuset.se
Prinsesse Leonore er en lille pige med stor charme, og så er hun ret god til at danse på sin helt egen måde. Mandag den 20. februar fylder prinsesse Madeleines datter tre år.

Sveriges prinsesse Leonore fylder tre år i dag, og måske fejrer hun det med en livlig lille dans. Leonore har i hvert fald vist sig som Sveriges danseprinsesse en enkelt gang.

Det var til sin fætter prins Oscars barnedåb. Da var hun ganske frisk og frejdig og gav alle fremmødte en god oplevelse ved at tage et par dansetrin inde i kirken midt under højtideligheden.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Leonore snurrede rundt om sig selv

Mens de 170 voksne gæster i kirken afsagde trosbekendelsen, gik prinsesse Leonore frem foran biskop Antje Jackelén og begyndte at bevæge sig lidt rundt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Først tog prinsessen nogle trin, som om der var musik, inden hun begyndte at snurre rundt om sig selv og til sidst faldt. Hun smilede af det hele og så ud til at nyde situationen.

SE DET SØDE BILLEDE: Prinsesse Estelle julehygger med fætter og kusine

Prinsessen på skiferie med familien

Leonore nyder i det hele taget livet sammen med sine forældre prinsesse Madeleine og Chris O'Neill samt lillebror prins Nicolas.

I januar var der virkelig fokus på samværet i familien, da Leonore sammen med mor, far og bror var på skiferie til Verbier i Schweiz.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden