TILLYKKE: Prinsesse Madeleine fylder 37 år

Prinsesse Madeleine.

Prinsesse Madeleine.

Arkivfoto: Martin Høien
Prinsesse Madeleine fejrer sin 37-års fødselsdag mandag hjemme i sit elskede Sverige.

Til daglig bor prinsesse Madeleine i det varme Miami i Florida, USA, men sommeren tilbringer hun gerne i sit elskede hjemland Sverige sammen med sin familie. 

For godt en uge siden ankom prinsesse Madeleine med sin yngste datter, Adrienne på et år, til Stockholm for også i år at nyde den svenske sommer.

Tæt på forældre

Hvilket lige passer med, at prinsesse Madeleine mandag fejre kan sin 37-års fødselsdag tæt på sine forældre, kong Carl Gustaf og dronning Silvia, og resten af den svenske kongefamilie. 

Det ser til gengæld ud til, at prinsesse Madeleine må undvære sin mand, Chris O'Neill, og parrets to ældste børn, prinsesse Leonore, 5, og prins Nicolas på knap fire år, der ikke har kunnet rejse til Sverige endnu, fordi de, ifølge Expressen, havde høj feber og øreinfektion.

Fejret af sine kære

Prinsesse Madeleine bliver dog uden tvivl fejret både på afstand fra USA og hjemme i Sverige af sine kære på den store dag. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Prinsesse Madeleine er kong Carl Gustaf og dronning Silvias yngste barn, der ligesom sine to søskende, prins Carl Philip og kronprinsesse Victoria, voksede op på Drottningholm Slot, en kort køretur fra Stockholm.

Kæmper for udsatte børn

Sammen med sin mor, dronning Silvia, er prinsesse Madeleine dybt engageret i velgørenhedsorganisationen World Childhood Foundation, der kæmper mod vold og misbrug af børn.  

Prinsesse Madeleine har ingen kongelige arrangementer i sin kalender mandag og kan derfor nyde sin fødselsdag i fulde drag.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden