Fredag, 2. marts 2018 — af Ulrik Ulriksen

TILLYKKE: Sveriges prins Oscar fylder to år

Foto: Kungahuset.se
Der er lagt op til en hyggelig fejring på Haga Slott hjemme hos kronprinsesse Victoria og prins Daniel, når deres søn, prins Oscar, i dag fejrer sin 2-års fødselsdag.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniels yngste barn, prins Oscar, fylder to år, og det skal fejres. Naturligvis er det ikke kun mor og far men også storesøster Estelle, som er med til at sige tillykke til to-års fødselaren, som vi heldigvis ser mere og mere til.

For nylig var han for eksempel med Victoria og Daniel samt Estelle til et stort officielt arrangement i prins Daniels hjemby Ockelbo. Her gjorde Oscar sig sødt bemærket. I det hele taget har han med sine nuttede kinder og store, runde øjne været et hit fra dag et.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En livlig prins Oscar

Ligesom storesøster, prinsesse Estelle, er prins Oscar herligt livlig og nysgerrig. Det har han vist både ved private og mere officielle begivenheder. Og det er virkelig noget, som offentligheden er faldet for. En prins med krudt i er altid populær.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Oscar og Estelle er glade for hinanden

Prins Oscar ser ud til at have det rigtig godt med sin søster Estelle. Det kan man se, når der kommer billeder fra kronprinsessefamiliens ferier og private festdage.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Også når familien nogle gange tager af sted til store begivenheder, hygger børnene sig sammen. Det var for eksempel tydeligt, da der for nyligt var familieudflugt i forbindelse med, at farmand Daniel skulle spille ishockeykamp, og også da Victoria og Daniel havde Oscar og Estelle med til stort hesteshow i Stockholm var det ren idyl.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden