9. apr. 2022
Af Ulrik Ulriksen

Uventet nyt fra kongehuset: Prinsesse Madeleine vender tilbage

Prinsesse Madeleine
Prinsesse Madeleine
Foto: Mega
Der er ingen tvivl om, at svenskerne savner at se mere til prinsesse Madeleine, der fører en væsentlig mere diskret tilværelse som kongelig end sine nære familiemedlemmer. Nu er der uventet nyt fra hoffet.

Sveriges prinsesse Madeleine tiltrækker sig stor opmærksomhed overalt, hvor hun kommer frem i officiel sammenhæng.

Det er dog ganske sjældent, at man ser hende på officielle opgaver for kongehuset.

Madeleine fører således en væsentlig mere diskret tilværelse som royal end sine nærmeste familiemedlemmer som for eksempel hendes søskende kronprinsesse Victoria og prins Carl Philip.

Madeleine er ikke så synlig

Prinsesse Madeleine bor med sin mand og deres tre børn i Florida i USA, og det er naturligvis en stor årsag til, at hun ikke er ligeså synlig som kongelig for sine svenske landsmænd og -kvinder.

Men nu er der kommet uventet nyt fra det svenske kongehus, som melder, at prinsesse Madeleine snart har en stor officiel opgave som markant medlem af den kongelige familie.

Og opgaven er endda i Florida i USA, hvor Madeleine og hendes familie har fast privat base.

Prinsesse Madeleine til gallamiddag

Den 29. april, dagen før kong Carl Gustafs fødselsdag, skal Madeleine repræsentere den kongelige familie ved en kæmpe begivenhed i Fort Lauderdale i Florida, USA.

Madeleine kaster ifølge Svensk Damtidning glans over stor gallamiddag i forbindelse med SWEA Internationals såkaldte verdensmøde.

SWEA International er et netværk for svenske kvinder i udlandet, og den kongelige familie har altid haft stærke bånd til dette netværk af kvinder.

Alle ser frem til, at prinsesse Madeleine får en fremtrædende rolle ved gallamiddagen i Florida.

Mere godt nyt

Og så er der faktisk mere godt nyt om prinsessen, for den 10. juni er Madeleine tilbage i Sverige for at fejre sin 40-års fødselsdag med familie og nære venner.

Læs mere om: