Tirsdag, 14. juli 2020 - af Marianne Singer

Vækker stor bekymring: Trist besked til Victoria

Kronprinsesse Victoria. 

Kronprinsesse Victoria. 

Foto: Mega
Kronprinsesse Victoria må desværre undvære nogle af sine nærmeste familiemedlemmer på sin fødselsdag tirsdag.

Kronprinsesse Victoria har tidligere udtalt til BILLED-BLADET, hvor meget det betyder for hende at have sin familie omkring sig på sin fødselsdag. 

– Det er rigtig dejligt. At komme her til Öland og Solliden betyder rigtig meget for mig og selvfølgelig at være sammen med familien, sagde hun således foran Sollidens slott i 2017.

Hårdt ramt af coronasmitte

Derfor er det ekstra svært for kronprinsesse Victoria, at hendes elskede lillesøster, prinsesse Madeleine, og hendes familie ikke kan være med til fødselsdagsfejringen tirsdag den 14. juli.

 

Foto: Mega

Prinsessen bor med sin mand, Chris O'Neill, og deres tre børn i området Pinecrest i Dade county i Miami, der er et af de hårdest ramte områder af coronasmitte for tiden.

Hver dag rapporteres 10.000 nye coronatilfælde i Florida. 

Kan ikke rejse

På grund af det nuværende rejseforbud kan de ikke rejse til Sverige denne sommer, meddeler kongehuset.

– De håndterer situationen præcis som alle andre, det vil sige, at de holder sig til de restriktioner, der er, lyder det fra hoffets informationschef Margareta Thorgren til Expressen.  

– Jeg tror, at alle mennesker i hele verden er bekymret for corona, og det inkluderer også kongefamilien, lyder det endvidere fra Margareta Thorgren til avisen. 

Foto: Martin Høien

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden