Fredag, 26. marts 2010 - af af Jan Bergman

Vennerne hjælper Victoria og Daniel med bryllupsplanerne

Sverige er klar til at hylde parrets kærlighed til sommer.
Sverige er klar til at hylde parrets kærlighed til sommer.
Foto: Peter Grosen
Vennerne støtter og rådfører Victoria og Daniel.

Når kronprinsesse Victoria bliver gift med sin Daniel Westling i Storkyrkan den 19. juni, har planlægningen til den store dag stået på meget længe.

Hoffet har haft travlt, familien har haft travlt, og måske lidt overraskende, har også den inderste del af kronprinsesse Victoria og Daniels vennekreds været involveret.

Kronprinsesse Victoria værdsætter naturligvis hele det store arbejde som hoffet og diverse myndigheder og instanser har lagt i den store begivenhed, når det unge par bliver viet og fejret i Stockholm.

Et bryllup er et meget personligt anliggende, også selvom man er kongelig, og hele Sverige følger med på dagen med stor interesse.

Kronprinsesse Victoria og Daniel har derfor bedt deres bedste venner om hjælp og vejledningen i forbindelse med planlægning af den store dag.

For det vordende brudepar handler det om tryghed og opbakning, når de spørger deres vennekreds til råds om brylluppets forskellige aspekter.

Heldigvis for Victoria og Daniel har de mange og endda kompetente personer i deres inderste vennekreds, så mon ikke alt går lige efter den kongelige drejebog på den store bryllupsdag.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden