Fredag, 26. februar 2021 - af Marianne Singer

Victoria elegant i lilla design

Kronprinsesse Victoria.
Kronprinsesse Victoria.
Foto: Elisabeth Toll, Kungl. Hovstaterna
Kronprinsesse Victoria bar en elegant syrenfarvet silkeskjorte ved sit seneste møde i kongehuset.

Kronprinsesse Victoria var som altid gennemført elegant, da hun torsdag deltog i et vigtigt digitalt møde med sine forældre, kong Carl Gustaf og dronning Silvia, og prins Daniel.

Sammen havde de en samtale med repræsentanter fra den svenske medicinalindustri for at få information om, hvordan covid-19-pandemien påvirker virksomhederne. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Smuk syrenfarve

I dagens anledning så kronprinsesse Victoria smuk ud i en dejlig syrenfarvet silkebluse med sløjfe, som, ifølge UFO No More, ser ud til at være fra svenske Greta og som hun har vist sig i flere gange tidligere. 

Lilla klæder kronprinsesse Victoria flot - her ses hun med prins Daniel ved tronskiftefejringen i Holland i 2013. 
Foto: Ritzau Scanpix

Billedet fra mødet er også det første af dronning Silvia, efter at hun brækkede sit højre håndled for knap to uger siden. 

Vigtigt møde

Under mødet blev kongeparret informeret om situationen i branchen og hvordan virksomhedernes forskningsaktiviteter er blevet påvirket af pandemien. I mødet deltog blandt andet Fredrik Persson, repræsentant fra den svenske arbejdsgiverorganisation Svenskt Näringsliv, Malin Parkler fra Pfizer Sverige, Leif Johansson, bestyrlsesformand i Astra Zeneca og forkningschef Jakob Lindberg. Mødet var arrangeret af Svenskt näringsliv og var det fjerde af sin slags med den svenske kongefamilie. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden