9. okt. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Victoria fortæller nyt om sin søn: Gang i den på Haga Slot

Kronprinsesse Victoria
Kronprinsesse Victoria
Foto: Martin Høien
Der er gang i den hjemme i privaten hos Sveriges kronprinsesse Victoria. Det løftede hun lidt af sløret for, da hun forleden deltog i et digitalt møde.

Det kan undertiden være både fantastisk og krævende på samme tid at være mor eller far til små børn.

Til et digitalt møde med organisationen Seabos denne uge, hvilket er omtalt på kungahuset.se, gav kronprinsesse Victoria et lille indblik i, hvordan livet er for hende og familie hjemme o privaten på Haga Slot, hvor den yngste søn prins Oscar godt kan sætte liv i kludene.

Kronprinsesse Victoria fortæller om Oscar

– Han holder os beskæftiget hele tiden, siger kronprinsesse Victoria med et smil på læben.

Kronprinsesse Victoria deltog med stort engagement i det digitale møde med fiskeriorganisationen Seabos, der har fokus på blandt andet bæredygtigt fiskeri og havmiljø.

Det var femte gang siden første møde i 2016, at Victoria kastede glans over et internationalt Seabos-møde.

Dengang i 2016, da Victoria var med til sit første møde, var hun faktisk ikke alene.

Victoria satte det hele i perspektiv

– Som I måske kan huske, havde jeg min nyfødte søn, prins Oscar, sagde Victoria på mødet i denne uge, og hun talte desuden om alt det, der er sket i organisationen siden starten i 2016, og i den forbindelse satte hun det hele i perspektiv ved at nævne sønnen Oscar.

– Nu er Oscar fem år gammel, og han er vokset så meget, og Seabos er også vokset meget, lød det fra kronprinsessen, der understregede, at organisationens udvikling på de fem år har været imponerende.

Gang i den på Haga Slot

Og så vendte Victoria tilbage til det private og kom med lidt nyt om prins Oscar hjemme fra Haga slott, hvor han altså sørger for liv og glade dage, hvilket er skønt for Victoria og prins Daniel samt Oscars søster prinsesse Estelle, ni år.

Prins Oscar, kronprinsesse Victoria, prinsesse Estelle og prins Daniel
Prins Oscar, kronprinsesse Victoria, prinsesse Estelle og prins Daniel
Foto: Martin Høien

– Oscar løber rundt og griner, og han er meget stolt over alt nyt, som han lærer. Han holder os beskæftiget hele tiden, kom det fra kronprinsesse Victoria til det digitale møde.

Læs mere om: