Victoria kommer med kraftig opfordring

Kronprinsesse Victoria

Kronprinsesse Victoria

Foto: Aller Foto
For kronprinsesse Victoria betyder det meget, at vi alle tænker på miljøet. I en tale forleden kom hun med en kraftig opfordring.

Sveriges kronprinsesse Victoria benyttede sin taletid i forbindelse med Stockholms Modeuge til at komme med en opfordring til modeindustrien og alle andre.

Kronprinsesse Victoria med vigtigt budskab

- Kære modeindustri og repræsentanter – jeg tror, at I er enige med mig i, at kvalitetsmode handler om mere end at tilfredsstille øjet, siger Victoria og fortsætter.

Skal gå forrest

– Jeg håber, at den svenske modeindustri kan gå forrest og inspirere resten af verden, lyder det fra kronprinsessen, der også kommer ind på, at modeindustrien står overfor store udfordringer.

Fuld fokus

– Det er ikke bare tøjet, vi har på, som skal være innovativt, men der skal også fokus på, hvordan det produceres, bruges og endelig genbruges, kommer det fra kronprinsesse Victoria, inden hun opfordrer alle til at tage ansvar nu.

Det nye normale

– Vi ved, at vi ikke kan gå tilbage til det normale, men i stedet i gang med det nye normale. Hvad kan være bedre end at begynde her, siger kronprinsessen i sin åbningstale til Stockholms Modeuge.

Få BILLED-BLADET leveret?Klik og læs hvordan!

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du læse om kronprins Frederik og kronprinsesse Mary, som fortæller om prins Joacim, og så har vi talt med prins Nikolai, som fylder 21 år.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden