Søndag, 21. marts 2021 - af Marianne Singer

Victoria og Daniel begejstrer: Herligt at se dem på banen igen

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel. 
Kronprinsesse Victoria og prins Daniel. 
Foto: Mega
Det vakte begejstring blandt svenskerne, da coronasmittede kronprinsesse Victoria og prins Daniel for en kort stund vendte tilbage på job.

Det kom som et chok, da kongehuset torsdag den 11. marts meddelte, at kronprinsesse Victoria og prins Daniel var blevet testet positiv for covid-19.

Derefter var der stille fra kronprinsesseparrets side, bortset fra to video-taler fra prins Daniel, der var optaget, inden han blev syg.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nyt billede

Præcis en uge efter, torsdag den 18. marts, delte kongehuset så et nyt billede af Victoria og Daniel, der sammen med kongeparret var til digitalt møde med udenrigsminister Ann Linde om det svenske formandskab i Organisationen for sikkerhed og samarbejde i Europa (OSSE).

Her kunne man se kronprinsesseparret sidde hjemme på Haga Slot, hvor de for tiden er i karantæne med deres børn. 

Vækker glæde 

Og det har i den grad vakt glæde blandt svenskerne at se kronprinsesseparret igen, kan man se på kongehusets sociale medier.

"Herligt at se dem på banen igen!", "Dejligt at se at de er friske nok til at deltage.?", "Skønt at se at kronprinsesse Victoria og prins Daniel ikke er sengeliggende og derfor kan deltage i mødet.?❤️", "Skønt at høre at kronprinsesse Victoria og prins Daniel er i bedring. Kram til jer begge", er blot nogle af de mange kommentarer, som svenskere har skrevet til Victoria og Daniel på Instagram. 

I næste uge er der planlagt flere kongelige opgaver med kronprinsesse Victoria og prins Daniel.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden