27. dec. 2022
Af Christinna Braun

Victoria og Daniel er ved at bygge deres nye drømmehjem: Luksuriøse detaljer afsløret

Prins Daniel, prinsesse Estelle og prinsesse Victoria. 
Prins Daniel, prinsesse Estelle og prinsesse Victoria.
Foto: Ritzau Scanpix
Kronprinsesse Victoria og prins Daniel er ved at få bygget deres nye ferieparadis.

Sveriges kronprinsesse Victoria og prins Daniel købte for et par år siden en byggegrund på den idylliske ø Fågelbrolandet i Värmdö Kommune.

Her har kronprinsesseparret selv været med til at designe deres nye fritidsbolig, hvor de kan se frem til mange skønne stunder i fremtiden med deres to børn, prinsesse Estelle, 10, og prins Oscar på seks år.

Sidste år fik parret byggetilladelsen, og i den stod der ifølge Svensk Damtidning, at der vil blive opført en hovedbygning og tre ekstra bygninger samt en pool.

Nu fortæller en af tømrerne bag projektet, Christer Wilzén, om det kongelige fritidshus, som er ”en af de største opgaver, han har haft”.

Det fortæller han ifølge Svensk Damtidning til Tranås Tidning.

- Huset har fire meter højt til loftet, og der er omkring 50 garderobeskabe, der skal fremstilles, så der bliver en del. Alt skal fungere designmæssigt og rent materialemæssigt... efter jul kører der lastbiler op til Stockholm, mens vi gør klar, lyder det fra tømreren til Tranås Tidning.

Køkkenet vil ifølge tømreren bestå af standard egetræskøkkenskuffer af den type, der findes på udstillingen hos Wilzéns snickeri AB i Tranås.

Indtil videre er kronprinsesseparret meget tilfredse med arbejdet. Prins Daniel ringede forleden og takkede for håndværkernes hårde arbejde, fortæller Christer Wilzén yderligere.

Ifølge Svensk Damtidning vil et to en halv meter højt plankeværk og en mur omgive sommerparadiset.

Læs mere om: