28. dec. 2017
Af Ulrik Ulriksen

Victoria og Daniel samt kongeparret fejrer nytår i udlandet

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/3.04057203_1.jpg
Foto: Allover Press
Sveriges kronprinsessepar og kongepar fejrer nytår langt væk hjemmefra. Victoria og Daniel flyver sydpå, mens Carl Gustaf og Silvia skal mod øst.

Der er skønt i Sverige omkring nytåret, men der er også andre skønne steder at tage hen ved årsskiftet.

Derfor rejser Sveriges kronprinsesse Victoria og prins Daniel sammen med deres børn Estelle og Oscar til det sydlige Europa, nærmere bestemt Italien.

Her skal de, ifølge avisen Expressen, nyde nytårsfesten og måske også hygge sig lidt med skiture, som de har gjort tidligere år.

Kongeparret i Japan

Kong Carl Gustaf og dronning Silvia skal også til udlandet, og er faktisk allerede, ifølge Expressen, rejst til Japan, hvor de bliver i et par uger.

Normalt holder kongeparret deres egen nytårsfest på Stenhammars slott i Flen i Sverige. Denne gang nytårsfesten dog i Japan, men hvor præcis kan ikke blive offentliggjort.

– Det er privat. Hele kongefamilien har ferie frem til den 8. januar, fortæller det svenske kongehus’ informationschef Margareta Thorgren.

Skønne fester i december

Den kongelige familie har i øvrigt haft en særdeles travlt december, der blev indledt den 1. december. Her blev prins Carl Philip og prinsesse Sofias søn, prins Gabriel, døbt i Drottningholms slott kirke. Den 10. december deltog hele den kongelige familie i nobelmiddagen i Koncerthuset i Stockholm, og den 23. december fejredes dronning Silvia i anledning af sin 74-års fødselsdag.

Læs mere om: