Victoria og Daniel tager mere og mere over

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel

Foto: Hanne Juul
For kronprinsesse Victoria og hendes mand prins Daniel betyder det meget at vise svenskerne, at kongehuset står bag alle dele af samfundet i en svær tid.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel har netop deltaget i et digitalt møde med Stockholms handelskammer for at få en status på situationen midt i en vanskelig tid med pandemi.

Vigtigt for Victoria og Daniel

For Victoria og Daniel var det vigtigt at høre et par detaljer om, hvorledes erhvervslivet tackler de konsekvenser, som de mange nye restriktioner har for virksomheder i Sverige.

Fik præsenteret en redegørelse

Kronprinsesseparret fik blandt andet mulighed for at høre en redegørelse  om de reformer, som skal genstarte og styrke Sveriges langsigtede konkurrence-evne efter pandemien.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel lyttede interesseret, da Klas Eklund, som førte an i arbejdet i kommissionen, præsenterede årsrapporten.

Victoria og Daniel har engageret sig

I det hele taget har Victoria og Daniel og resten af det svenske kongehus været meget engagerede i forbindelse med corona-udfordringerne i Sverige.

Det er dog i markant grad kronprinsesse Victoria og hende mand, som har markeret sig stærkt, og på denne måde har de mere og mere overtaget en bærende rolle som royalt samlingspunkt for det svenske folk.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden