9. sep. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Victoria og Daniel til fest sammen med familien

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel
Kronprinsesse Victoria og prins Daniel
Foto: Ritzau/Scanpix
På en smuk solskinsaften i Stockholm ankom kronprinsesse Victoria og prins Daniel til en skøn aften i godt selskab med familien og et par helt specielle værter.

Sveriges kronprinsesse Victoria og prins Daniel samt kongeparret og prins Carl Philip havde en skøn aften, da de ifølge Svensk Damtidning blev inviteret til fest af den tyske forbundspræsident Frank-Walter Steinmeier og hans kone Elke Büdenbender.

Victoria og Daniel nød en festlig aften

Festen bød på god musik og mad og drikke af den lækreste slags på Kungliga Musikhögskolan på Östermalm i Stockholm.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel var i strålende humør på den fine aften, hvor de altså var i rigtig godt selskab.

Sofia blev hjemme

Også kong Carl Gustaf og dronning Silvia var i fin form, ligesom prins Carl Philip var, selvom han måtte undvære prinsesse Sofia.

Sofia blev hjemme hos parrets tre børn.

God jazzkoncert

Hoffets kommunikationschef Margareta Thorgren fortæller, at det festlige arrangement var en returbegivenhed, der afsluttede det tyske statsbesøgs anden dag.

Begivenheden med forbundspræsidenten og hans kone som værter bød på en særlig jazzkoncert med den svenske stjerne Nils Landgren og hans orkester samt efterfølgende reception med lidt mad og drikke

Læs mere om: