Fredag, 29. oktober 2021 - af Malan Joensen

Victorias opsigtsvækkende jakke: Du gætter aldrig hvad den er lavet af

Kronprinsesse Victoria var iført en supersmart, farverig jakke, da hun besøgte det svenske Sundhedsministerium.

Kronprinsesse Victoria, 44, er kendt for at være meget stil- og miljøbevidst.

Disse to interesseområder forenede den svenske kronprinsesse på bedste vis torsdag, da hun sammen med prins Daniel skulle besøge det svenske Sundhedsministerium. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsesse Victoria havde nemlig valgt at iføre sig en meget opsigtsvækkende, farvestrålende jakke med frynsekant, som lyste flot op denne efterårsdag. 

Jakken i pink, lilla og blå farver, som stod perfekt til kronprinsessens sorte bukser og blå clutch, er ifølge Svensk Damtidning fra Remake Stockholm, der er en del af Stadsmission Stockholm, som kronprinsesse Victoria er protektor for. 

Velgørenhedsorganisationens afdeling Remake Stockholm specialiserer sig i tøjgenbrug og upcycling, og det er netop det, kronprinsessens jakke er et smukt resultat af.

Den er simpelthen fremstillet af en plaid, der er syet om.

Og det er ikke den eneste smarte jakke fra Remake Stockholm, som kronprinsesse Victoria har købt.

Ifølge avisen Expressen har hun i midten af oktober båret en jakke magen til fra Remake Stockholm, blot i mere neutrale farver, ved et besøg i Kronoberg. 

Ud over at være centreret om genbrug, er Remake Stockholm også et socialt foretagende, som fokuserer på arbejdsintegration. 

Kronprinsesse Victoria er protektor for Stadsmission Stockholm og hun har tidligere hjulpet organisationen med at lave mad til udsatte, ligesom hun sammen med prins Daniel, prinsesse Estelle og prins Oscar sidste år donerede julegaver og hjalp med at pakke gaver ind til udsatte børn. 

Se billeder af begge de skønne jakker i galleriet øverst i artiklen. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden