VIDEO: Forelskede prinsesse Sofia og prins Carl Philips fantastiske dage i Värmland

Se også:

Sammen med prins Carl Philip nød prinsesse Sofia besøget i parrets hertugdømme Värmland i fulde drag.

Der var fuld fart på programmet, da prins Carl Philip viste prinsesse Sofia sit hertugdømme oppe i det vestlige Sverige.

Et naturskønt Värmland, som nu også er prinsessens hertugdømme.  

Besøget bød på mange spændende oplevelser, og en befolkning som begejstret tog imod deres hertug og nye hertuginde med stor begejstring.

LÆS MERE: Prinsesse Sofia på første opgave som kongelig

Prinsesse Sofia glad for varm velkomst

Prinsesse Sofia sprudlede af energi og glæde under hele turen og gjorde sit bedste for at hilse på så mange som muligt. Hun havde altid en kvik bemærkning klar, hvis der lige kom et hurtigt spørgsmål til hende fra enten presse eller de lokale.

Den dejlige velkomst betød tydeligvis meget for prinsessen. Som hun sagde til BILLED-BLADETs udsendte under besøget i forfatteren Selma Lagerlöfs barndomshjem i Sunne:

- Det har været helt fantastisk med så megen kærlighed og varme!

Kærligheden stråler ud af prinseparret

Men også kærligheden til hinanden fyldte meget hos de parret, som blev gift den 13. juni. Det var deres første officielle rejse sammen efter brylluppet, og de viste åbent deres forelskelse i hinanden med små berøringer og strålende øjne.

Det regnede det meste af tiden, men det forhindrede ikke parret i at nyde hvert et sekund af rejsen.

Undervejs nåede de blandt andet at besøge naturreservatet Byamossarna.

Protektionen af naturreservatet med en tilhørende 3,5 kilometer lang vandresti fik parret i bryllupsgave af länsstyrelsen i Värmland.

Også et besøg i Selma Lagerlöfs barndomshjem Mårbacka vakte glæde. Her holdt Carl Philip og Sofia hver en fin tale oppe fra balkonen.

Dag to foregik meget af besøget i Karlstad, hvor prinseparret blandt andet tog med havnebussen Stina Stursk byens populære bypark Mariebergsskogen.

Sidste arrangement inden afrejsen til Stockholm foregik i Kristinehamn, hvor hundredevis af lokale stod klar for at hilse på deres hertugpar. 

SE BILLEDERNE: Prinsesse Sofia gennem tiderne

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden