14. jun. 2015
Af af Ulrik Ulriksen

VIDEO: Kærlighed fra prinsesse Estelle til brudeparret

Der var kram og kærlighed fra lille prinsesse Estelle til hendes onkel og tante Sofia, der nu også kan kalde sig prinsesse …

Inden bryllupsfesten for alvor gik i gang med treretters menu og fornem kage i Vita Havet på Stockholms slott, var der herlig havefest i Logården, hvor prins Carl Philip holdt en flot tale til hele Sverige, og hvor brudeparret kyssede og hilste på alle gæster inden middagen. I slotshaven Logården blev der serveret champagne til de mange gæster, heriblandt flere kongelige, som sludrede og hyggede sig i det gode vejr.

Kronprinsesse May og kronprins Frederik havde godt selskab af blandt andre dronning Margrethe, prins Joachim og prinsesse Marie samt af Hollands dronning Maxima, Belgiens dronning Mathilde samt Norges kronprinspar Haakon og Mette-Marit. Især Mary og Maxima fik sig en god snak sammen. Lidt længere væk centralt placeret stod den svenske kongelige familie sammen med prins Carl Philip og prinsesse Sofia.

Også de små prinsesser Estelle og Leonore var med til at nyde lidt af festen i haven foran slottet. Der blev hygget helt afslappet, og alle så ud til at have det skønt, efter at brudeparret var ankommet til Logården, som var endestation for de nygiftes karettur gennem Stockholm.

Læs mere om: