7. jun. 2019
Af Marianne Singer

VIDEO: Kronprinsesse Victoria fejrede festlig dag med mand og børn

BILLED-BLADET var med, da kronprinsesse Victoria, prins Daniel og deres børn samt flere andre af den svenske kongefamilie fejrede nationaldagen.

Det blev til en fantastisk dag med masser af solskin og glade mennesker, da kronprinsesse Victoria sammen med resten af sin familie fejrede Sveriges nationaldag.

Dagen begyndte med prins Carl Philip og prinsesse Sofia, der sammen stod for det traditionsrige arrangement at åbne det kongelige slot i Stockholm for offentligheden.

Kronprinsesse Victoria tog alle med storm

Derefter skyndte prins Carl Philip sig videre til Gustav 3’s antikmuseum for at stå for legatuddelingen “Den tænkende hånd” til unge tegnetalenter.

Få timer efter var det kronprinsesse Victoria, der tog alle med storm, da hun sammen med prins Daniel overværede sommerkoncerten i Hagaparken og holdt en flot nationaldagstale.

Hyggelig karettur

Dagen fortsatte ved 18-tiden med en hyggelig karettur gennem Stockholm by, som også kongeparret, prinsesse Madeleine samt kronprinsesseparrets søde børn, prinsesse Estelle, 7, og prins Oscar på tre år, deltog i.

Se hele den store reportage med de mange flotte og festlige billeder i næste nummer af BILLED-BLADET.

Læs mere om: