Lørdag, 15. juli 2017 - af Marianne Singer

VIDEO: Prinsesse Estelle gav mor den sødeste gave

Kronprinsesse Victoria blev overrasket med en utrolig kærlig gestus fra sin fem-årige datter, prinsesse Estelle, da hun fejrede sin 40-års fødselsdag i Borgholm på Öland.

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel er kendt for at være kærlige og nærværende forældre til prinsesse Estelle, 5, og prins Oscar på et år. 

Og kærligheden blev i den grad gengældt, da prinsesse Estelle var med til at fejre sin mors 40-års fødselsdag ved det store "Victoriadagen"-show på Borgholm Idrætsplads på Ôland. 

Kæmpekram til mor 

I forbindelse med uddelingen af Victoriastipendiet, der i år gik til Jenny Rissveds, holdt kronprinsesse Victoria en sød og personlig tale, der blandt andet handlede om hendes forhold til Öland. 

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Da kronprinsesse Victoria lige efter gik ned fra scenen for igen at sætte sig på første række hos sin familie, hoppede prinsesse Estelle spontant op af sædet og gav sin mor det største og kærligste kram. 

Den bedste gave

Kronprinsesse Victoria kunne ikke have ønsket sig en bedre gave på sin store dag.

BILLED-BLADET er naturligvis også på pletten ved lørdagens store fejring af kronprinsesse Victoria i parken ved Solliden slott - følg med på billedbladet.dk og se de mange skønne billeder fra hele den store 40-års fejring i Sverige i det kommende nummer af BILLED-BLADET.

DIN GUIDE: Sådan følger du med i fejringen af kronprinsesse Victoria

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden