Fredag, 21. februar 2014 - af af Trine Larsen

VIDEO: Trine Larsen fortæller om den royale familieforøgelse

Torsdag aften klokken 22.41 lokal tid i New York kom prinsesse Madeleine og Christopher O'Neills datter til verden.

Sverige er på den anden ende efter nyheden om prinsesse Madeleine, der fødte en datter i aftes, 20. februar 2014 kl. 22.41 lokal tid, i New York.

Det svenske kongepar er på vej til New York for at se deres nye barnebarn, som blev født på Presbytarian Weill Cornell Medical Center i New York, og det er også her, barnets far Christopher O’ Neill ved middagstid lokal tid, det vil sige omkring kl. 18 dansk tid, vil holde en pressekonference.

Christopher O’Neill, der blev gift med prinsesse Madeleine 8. juni sidste år, var med under hele fødslen og kunne via det svenske hof meddele, at mor og barn har det godt.

Den lille nyfødte pige er, ligesom sin mor, i arvefølgen til den svenske trone, selv om hun er blevet født i USA. Dét er der ingen regler for ifølge svensk lov - eneste krav for prinsesse Madeleines datter, der nu er den femte i arvefølgen til tronen, er, at hun taler flydende svensk.

Hvad der sker i dag og de kommende dage i forbindelse med prinsesse Madeleines fødsel fortæller BILLED-BLADETS kongelige ekspert, Trine Larsen, i videoen for oven.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden