6. jun. 2013
Af Malan Joensen

Vil gøre grin med prinsesse Madeleine og Chris O’Neill

Chris O'Neill og Prinsesse Madeleine.
Chris O'Neill og Prinsesse Madeleine.
Foto: AOP
Svenske komikere planlægger jokes med royalt islæt på bryllupsdagen.

Humorklubben Stockholm Comedy Club henlægger ved sommertid sine aktiviteter til båden M/S Prinsessan Estelle, og en af deres show finder sted på bryllupsdagen lørdag den 8. juni på Skeppsbron i nærheden af slottet.

Og denne aften vil naturligvis også være præget af dagens royale begivenhed, fortæller Janne Westerlund, komiker og arrangør ved Stockholm Comedy Club til hjemmesiden Alt om Stockholm:

- Det er sådan med stand-up-komikere, at vi taler om det, der sker i vores verden. I og med at humorklubben falder sammen med Madeleine og Chris’ bryllupsdag, kommer der garanteret til at blive talt om bryllup og kongefamilien, siger han.

Adspurgt om, hvordan de vil lave sjov med brylluppet, udtaler komikeren:

- Jeg kan ikke svare for, hvad de andre komikere kommer til at sige. Men selv har jeg et ”Chris-indslag”. For eksempel skal jeg lave sjov med, at han ikke taler så godt svensk og sådan noget. Vi skal tale om kongefamiliens sprogproblem tolket af mig, som er finne. Vi indvandrere må holde sammen. Men det bliver på en kærlig måde, forsikrer Janne Westerlund.

- Det skal være sjovt og rart, og personligt er jeg ikke ude på at provokere og tale om politik. Det er jo sommer, og der skal være en god stemning på båden. I og med at vi skal være på båden ved Skeppsbron hver lørdag hele sommeren, vil vi gerne stå på god fod med slottet.

Janne Westerlund håber også, at prinsesse Madeleine nogle af lørdagene vil komme til efterfest på båden:

- De har en stående invitation: Madeleine plus fire på gæstelisten, siger komikeren.

Læs mere om: