BADEHOTELLET KONKURRENCE: Vind badeferie + TV-serien

Deltag i vores "Badehotellet"-konkurrence. 

Deltag i vores "Badehotellet"-konkurrence. 

Vind hele den populære TV-serie "Badehotellet" + ferieophold med Small Danish Hotels.

På BILLED-BLADET kan vi slet ikke få nok af ”Badehotellet”, og er du også vild med den herlige serie, så har du nu mulighed for at vinde dit helt eget sæt dvd’er med alle fem sæsoner. Og vi er i rigtigt "Badehotellet"-humør og smider et gavekort til Small Danish Hotels oveni – så kan du selv holde din helt egen ferie på et badehotel i Danmark.

DET KAN DU VINDE

Et gavekort til Small Danish Hotels – til en værdi af 2.500 kr. – samt ”Badehotellet” sæson 1-5 på dvd.

SÅDAN DELTAGER DU

Svar på spørgsmålet, og send en sms.

Hvad hedder Rosalinde Mynster i serien?
Sms dit svar …

BBK FIE eller BBK FREJA til 1445

Vi skal have dit svar senest den 13. juni 2018. Hver sms koster 10 kr.*

LIDT OM BADEHOTELLET SÆSON 5

På Andersens Badehotel er man langt fra verdens fortrædeligheder, og Fie og hendes piger er flinke til at sørge for, at gæsterne lægger de fleste af dagligdagens problemer bag sig. Vanen tro har gæsterne jo også deres egne småproblemer at slås med. Kontorchef Aurland er derimod blevet i sit ægteskab, selv om familien denne sommer er blevet velsignet med endnu en søn som resultatet af fruens forhold til hr. Weyse. Fru Frigh ligger i skilsmisse - uden udsigt til penge fra sin mand, og kun skuespiller Weyse synes uden bekymringer. Fri af forhold og bindinger er han tilbage på sit elskede lille hotel. Lige indtil ægteparret Molin gør deres entré. Femte sæson i selskab med hotellets gæster og ansatte tegner således en afslutning på mangt og meget. Men er også en ny begyndelse.

*Vinder får direkte besked. Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V. Kundeservice: tlf: 72 34 20 00 (mandag - torsdag: 09:00 - 15:00 og fredag: 09:00 - 14:30). Ved deltagelse fraskrives fortrydelsesretten. For at deltage skal man være fyldt 18 år.

Præmien er sponsoreret af Small Danish Hotels + Scanbox

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden