EUROVISION: Vind det flotte magasin

”Historien om Eurovision” tilbyder en 176-siders rejse igennem 63 år med Eurovision og Dansk Melodi Grand Prix.

”Historien om Eurovision” tilbyder en 176-siders rejse igennem 63 år med Eurovision og Dansk Melodi Grand Prix.

Nu kan 10 heldige læsere vinde dette imponerende kompendium med alt om Eurovision gennem tiderne på hele 176 sider.

Magasinet ”Historien om Eurovision” byder velkommen til det skæve, skøre og skæppeskønne univers, som Eurovision udgør. Hvert år følges Eurovision af over 180 mio. seere på tværs af 43 deltagerlande, og i Danmark er seerandelen dobbelt så stor som i de resterende lande – 71%. Danskerne elsker Eurovision!

”Historien om Eurovision” tilbyder en 176-siders rejse igennem 63 år med Eurovision og Dansk Melodi Grand Prix. Magasinet går tæt på de største stjerner, ser tilbage på de sjoveste øjeblikke, kigger nærmere på regler og nye deltagerlande og præsenterer årets danske deltager ved Eurovision 2019.

Jørgen de Mylius, der har været vært for Dansk Melodi Grand Prix 11 gange og kommentator på det internationale Eurovision Song Contest 24 gange, har skrevet det fyldige afsnit om Dansk Melodi Grand Prix.

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN

Svar på spørgsmålet og send en sms
Hvem har skrevet afsnittet om Dansk Melodi Grand Prix?

Sms dit svar…
BBK MYLIUS eller BBK PYLIUS til 1445

Vi skal have dit svar senest 23. maj. Hver sms koster 12 kr.*

Magasinet kan købes fra den 28. marts. Prisen er 99 kr. i udsalg. Fås i Løvbjerg, Meny, Spar, Min Købmand, udvalgte 7-Eleven og OK tankstationer. Så sæt dig godt til rette, og tag med ind i denne særlige, sjove og vidunderlige verden, der ikke ligner noget som helst andet!

*Vinder får direkte besked. Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V. Kundeservice: 72 34 20 00 (mandag - torsdag: 09:00 - 15:00 og fredag: 09:00 - 14:30). Ved deltagelse fraskrives fortrydelsesretten. For at deltage skal man være fyldt 18 år.

Præmien er sponsoreret af Aller Media A/S

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden