SIDSTE CHANCE: Vind billetter + turpas til Tivoli

Vinterstemning i Tivoli

Vinterstemning i Tivoli

Sammen med BILLED-BLADET kan du nu blive den heldige vinder af billetter til ”Vinter i Tivoli”.

Vi udlodder nu 3 x 4 entrébilletter + turpas til Vinter i Tivoli, så I kan opleve Carstensens gamle have i København indpakket i flot vinterstemning og det flotte nordlys-tema.

 

Vinter i Tivoli
I år bliver der blandt andet et nordlystema, en nyudviklet virtual reality-oplevelse, flere kørende forlystelser toppet med Rasmus Klump i Glassalen og ”Terkel - The Motherfårking Musical” i Koncertsalen.

Vinter i Tivoli åbner officielt den 1. februar klokken 11:00. Sæsonen dækker skolernes vinterferie, Valentinsdag, det kinesiske nytår og lukker og slukker den 24. februar.

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN

Svar på spørgsmålet, og send en sms

Hvilket nyt tema kan gæsterne opleve i år?

Sms dit svar…

BBK NORDLYS eller BBK FRIMÆRKER til 1266

Vi skal have dit svar senest den 31. januar. Hver sms koster 10 kr.*

Premiere på nordlys, hvor gæsten tages på en lysrejse

Der er blevet skruet op for lysevents, der adskiller sig markant fra det lys, der tidligere har præget vinten i Tivoli. Blandt årets nye satsninger er der oplevelser med nordlys. Nordlys er en af naturens egne opfindelser, et ekstraordinært naturfænomen, der optræder som et show af dansende lys på himlen.

Nyudviklet virtual reality-oplevelse med titlen ”Bring The Spring”

Blandt årets store fornyelser under Vinter i Tivoli er en ny oplevelse, der kan prøves i H.C. Andersen Slottet. Den har fået navnet ”Bring The Spring”. Der er tale om en nyudviklet virtual reality-rejse, hvor gæsterne stiger til vejrs i luftballon, vandrer gennem kløfter, bekæmper sværme af frostkrystaller og kommer helt tæt på sultne bjørne. Gæsterne skal med vind i håret passere en række relativt krævende, fysiske forhindringer til fods, men er iført specialdesignet udstyr og VR-briller.

Pingonesien for børn

I en lille ny landsby på Plænen rager en 15 meter høj specialdesignet iglo med navnet Pingonesien op. Landsbyen tager afsæt i det verdensberømte Rasmus Klump-univers og Pingo-figuren. Igloen indeholder overdækkede, tematiserede vinteraktiviteter, hvor især krudtuglerne blandt de yngre gæster kan boltre sig på rutsjebaner, kan udfordre sig selv på stejle klatrevægge og deltage i sneboldkampe.

Skøjtebane og lystunnel ser dagens lys

Der kommer ligeledes nyt lys på bygningerne og træerne omkring Plænen. Den 300 kvm store skøjtebane foran Nimb bliver en kombination af lysoplevelser og skøjtning, hvor piruetter og andre bevægelser får det interaktive lys under isen til at forandre sig. Det store springvand ved Plænen bliver illumineret, så det ser frossent ud og ligner en 10 meter høj isskulptur.

Forlystelser og mærkedage

Med undtagelse af forlystelserne i Det muntre Hjørne og Karavanen, der er lukkede på grund af klargøring til sommersæsonen, kører over 25 forlystelser, herunder Bjergrutsjebanen, Vertigo og Fatamorgana. Der bliver skruet op for romantikken i forbindelse med Valentinsdag, hvor de 6.500 hyacinter dufter særlig godt, restauranterne serverer kærlighedsmenuer, og gæsterne kan skrive kærlige hilsner på broen over Tivoli Søen. Derudover bliver det kinesiske nytår markeret den 5. februar.

 

*Vinder får direkte besked. Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V. Kundeservice: 72 34 20 00 (mandag - torsdag: 09:00 - 15:00 og fredag: 09:00 - 14:30). Ved deltagelse fraskrives fortrydelsesretten. For at deltage skal man være fyldt 18 år.

Bemærk venligst, at billetterne kun kan bruges til ”Vinter i Tivoli” og bliver ikke ombyttet!
Billetter skal afhentes i Tivoli Box Office ved Tivolis hovedindgang.
Præmien er sponsoreret af Tivoli.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden