SLUT! Halloween konkurrence: Kom i Tivoli, hvis du tør

Halloween i Tivoli finder sted fra 14. oktober til og med 7. november 2021.

Halloween i Tivoli finder sted fra 14. oktober til og med 7. november 2021.

Foto: PR Tivoli
Dørene åbner til endnu en gang ”u”hyggelig halloween i Tivoli. Hvis du tør, så deltag her i konkurrencen og tag din familie med.

Årets forlystelsesnyhed Villa Vendetta, som er Danmarks største permanente scaryhouse, får til efterårssæsonen tilføjet flere overraskelser. Der bliver gensyn med ”Det Hjemsøgte” i Skærsilden og gæsterne kan se frem til et Tivoli iklædt nye halloween-scenografier, DM i kæmpegræskar, handelsboder og alle forlystelserne kører på nær linje 8.

Deltag i konkurrencen herunder om 4 x 4 entrebilletter + turpas.

Svar på spørgsmålet og send en sms

Tivolis nye uhyggelige villa hedder?

Sms dit svar …

BBK VENDETTA eller BBK BANDERA til 1445
Vi skal have dit svar senest 13. oktober. Hver sms koster 12 kr.*

Dobbelt op på gys 

Blandt gæstemagneterne, udover et efterårsklædt Tivoli, bliver årets forlystelsesnyhed Villa Vendetta, der er Danmarks største permanente scaryhouse med skuespillere. Gæster med hang til gys kommer på en 150 meter lang rejse gennem 12 forskellige rum fordelt på 800 uhyggelige m2. Undervejs møder de beboerne, som efter mange års slid i Tivoli er blevet glemt. Under Halloween er der indsat en række ekstra tiltag i det anmelderroste scaryhouse som ikke afsløres her. Børn under 12 år skal ledsages af en voksen.

10 kæmper om DM i kæmpegræskar 2020

For 14. gang afholdes DM i Kæmpegræskar i Tivoli, og konkurrencen foregår foran Nimb. I år er der 10 deltagere i finalen, der finder sted lørdag 16. oktober klokken 11:30. I 2020 blev der ikke bare slået ny dansk rekord, der blev også sat ny nordisk rekord, da Jens Peder Skønager fra Ribe skrev sig ind i historien med et græskar, der vejede hele 970,4 kg, hvilket dermed også slog den nordiske græskarrekord.

Monsters Night Out optog med 200 monstre

24. oktober går det løs med ca. 200 monstre i Haven, når Monsters Night Out i to optog indtager Tivoli. De gennemført udklædte monstre med sår, hugtænder og bloddryppende effekter kommer for at teste scary områderne i Tivoli. De møder op foran Hovedindgangen til Tivoli kl. 18.30, for derefter at give sig i kast med Havens forlystelser til skøn skræk og glæde for de øvrige gæster.

Dørene åbner 14. oktober

Halloween i Tivoli finder sted fra 14. oktober til og med 7. november 2021 og med ophævelsen af COVID-19 restriktionerne er der udsigt til at give gæsterne lettere adgang til oplevelserne end sidste år.

*Vinder får direkte besked. Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V. Kundeservice: 72 34 20 00 (mandag - torsdag: 09:00 - 15:00 og fredag: 09:00 - 14:30). Ved deltagelse fraskrives fortrydelsesretten. For at deltage skal man være fyldt 18 år.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden