SLUT! Konkurrence: Snedronningen og Jul i Tivoli

Jul i Tivoli

Jul i Tivoli

Foto: Christoffer Sandager/Tivoli
Vi udlodder billetter til forestillingen Snedronningen og billetter til Jul i Tivoli.

Årets tema for Jul i Tivoli bliver Hjerternes Fest. Et tema, der bliver slået fast med hjertedekorationer over alt i forlystelseshaven.

Og i den forbindelse kan heldige læsere nu vinde adgang til et smukt dekoreret Jul i Tivoli hvor der overalt vil være hjerter at finde, både ned langs alleen ved Hovedindgangen, hvor de vil hænge på ræd og række og side om side med Swarovskikrystaller. Ved Nimb finder man også et 3,5 meter højt, glødende hjerte, samt en projektion med levende billeder af en gammeldags juleby.

Vi udlodder også billetter til årets flotte forestilling Snedronningen. Dronning Margrethe, Oh Land og topkoreografen Yuri Possokhov fortolker H.C. Andersens klassiske eventyr. Oplev en poetisk fortælling for hele familien med over 30 dansere, balletbørn og levende musik i Tivolis Koncertsal.

Vi udlodder:

  • 2 x 4 entre og turpas
  • 3 x 2 billetter til Snedronningen (torsdag d. 2. december 19.00)

 

Svar på spørgsmålet og send en sms:

Hvad indgår i årets tema?

Sms dit svar …

BBK HJERTER eller BBK KUGLER til 1445
Vi skal have dit svar senest 18. november. Hver sms koster 12 kr.*

Juletræet tændes af Julemanden og hans hjælper

Der er tradition for, at der holdes en mindre fest når det 12 meter store juletræ tændes foran Koncertsalen. Det sker i år når Julemanden sammen med skuespilleren Rasmus Botoft, der er vært i Tivoli Varieteen 2022, officielt tænder lyset på det store juletræ foran Koncertsalen. Portene åbnes kl. 11:00, og juletræet foran Koncertsalen med 35.250 lyspunkter tændes kl. 16:30.

Crazy Christmas Cabaret og Eventyrteatret indtager Glassalen

Efter et års pause på grund af Covid-19 kan gæster endelig igen opleve den elskede carbaret, der fra den 10. november til 15. januar på en blanding af høj-engelsk og Danglish forholder sig til samtiden med en satirisk og underholdende tilgang. Og til de små vil Eventyrteatret fra den 27. november til 19. december spille Det Magiske Julebånd. Et sjovt, spændende og rørende juleeventyr om de bånd, som vi så gerne vil binde til hinanden - især ved juletid - men som er så svære at knytte, når vi glemmer at lytte til hinanden.

Flæskesteg og juledesserter i landsbyen på Plænen

Også i år vil man på Plænen kunne mærke julestemningen. Hele området er nemlig blevet forvandlet til en lille landsby pyntet op til jul. I landsbyen kan man både nyde flæskestegs-sandwich, julehotdogs, shoppe julegaver og holde varmen med enten en snueknuser med frisk citron og mynte eller den tyske klassiker, Feuerzangebowl - en Tivoli-gløgg med både Stroh rom og ild i. Til den søde tand kan hele familien sammen

*Vinder får direkte besked. Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V. Kundeservice: 72 34 20 00 (mandag - torsdag: 09:00 - 15:00 og fredag: 09:00 - 14:30). Ved deltagelse fraskrives fortrydelsesretten. For at deltage skal man være fyldt 18 år.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden