SLUT! VIND en dejlig dag i Tivoli

Pjerrot i Tivoli

Pjerrot i Tivoli

Foto: PR Tivoli / Lasse Salling
Nu åbner sommer i Tivoli og i den forbindelse udlodder vi fire entre + turpas til tre heldige læsere.

Nu skulle det være sikkert og vist, at Tivoli åbner mandag den 8. juni. Det sker i en lidt anden version end vanlig, hvor der tages ekstra hensyn til gæster og medarbejdere. Portene åbnes klokken 11:00 og sommersæsonen er forlænget til og med den 4. oktober.

Vi udlodder 3 x 4 entre + turpas

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på følgende …

Hvor gælder billetterne til?

Sms dit svar …

BBK TIVOLI eller BBK CIRKUS til 1445

Vi skal have dit svar senest 15. juni. Hver sms koster 12 kr.*

Alle Tivolis tiltag til en sikker gæsteoplevelse og andre forholdsregler som følge af COVID-19 kan du læse om ved at klikke her!

Tivolis pressechef Torben Plank siger:

”Vi har glædet os meget længe på at kunne åbne Tivoli med kørende forlystelser, åbne restauranter og gode musikalske indslag fra Tivoli-Garden. Vi har længe forberedt os på at kunne åbne Tivoli i en version, som lever op til myndighedernes sikkerhedskrav omkring afstand, forsamlinger og hygiejne. Der er nu lagt op til en ”Tivoli klassisk” og det er noget gæsterne traditionelt holder meget af og vi kan godt sige, at selve haveanlægget aldrig før har stået så flot til en åbning som i år!”

*Vinderne får direkte besked. Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V. Kundeservice: 72 34 20 00 (mandag - torsdag: 09:00 - 15:00 og fredag: 09:00 - 14:30). Ved deltagelse fraskrives fortrydelsesretten. For at deltage skal man være fyldt 18 år.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden