UNIK ANDRÉ RIEU KONKURRENCE

Godt nyt til alle André Rieu-Fans. Vi har nu hele to konkurrencer man kan vinde herlige præmier i.

Nu er der herlige konkurrencer til alle André Rieu-fans. Med BILLED-BLADET kan to heldige vindere blandt andet komme afsted til storslået koncert i München, Tyskland.

Mandag, 10. december 2018 - af Jan Bergman

Vi har lige nu to spændende André Rieu-konkurrencer der sikkert kan begejstre de fleste Rieu-fans. Den ene er en rejse for to til koncert i München og den anden er biografbilletter til en helt særlig nytårskoncert på det store lærred.Glæd dig selv og en ledsager med en helt unik koncert-oplevelse med den populære og karismatiske violinist André Rieu i Tyskland. Præmien inkluderer billetter til koncert i München den 9. februar 2019, fly og overnatning på hotel for to personer*

SÅDAN VINDER DU KONCERT-REJSEN
Hvor går koncert-rejsen til?

Sms dit svar…
BBK TYSKLAND eller BBK BELGIEN til 1445
Vi skal have dit svar senest 16. januar 2019. Hver sms koster 15 kr.**


Vi har mere i godteposen til alle jer Rieu-fans. Vi udlodder nemlig også 6 x 2 biografbilletter til en helt speciel nytårskoncert - André Rieus første nytårskoncert nogensinde på det store lærred. Den ikoniske violinist præsenterer et helt nyt show, optaget i Sydney Town Hall i Australien. Med sit elskede Johann Strauss Orkester, samt hans verdensklasse sopraner, tenorer og specielle gæster præsenterer André et spektakulært og festligt show med masser af klassisk og populær musik. Forestillingen går i biograferne den 5. og 6. januar 2019.

SÅDAN VINDER DU BIOGRAFBILLETTERNE
Hvor er nytårskoncerten indspillet?

Sms dit svar…
BBK SYDNEY eller BBK LONDON til 1445
Vi skal have dit svar senest 18. december. Hver sms koster 12 kr.**

*Bemærk, man skal selv sørge for forplejning og transport under opholdet i München.

**Vinder får direkte besked. Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V. Kundeservice: tlf. 72 34 20 00 (mandag - torsdag: 09:00 - 15:00 og fredag: 09:00 - 14:30). Ved deltagelse fraskrives fortrydelsesretten. For at deltage skal man være fyldt 18 år.

Præmien er sponsoreret af Piece of Magic Entertainment. Find billetter på www.andreincinemas.com