VIND billetter til Nøddeknækkeren i Tivoli

I år åbner portene for 25. gang for Jul i Tivoli.

I år åbner portene for 25. gang for Jul i Tivoli.

Foto: Tivoli
Vi udlodder billetter til forestillingen Nøddeknækkeren og entre + turpas til Jul i Tivoli.

Kom i den helt rigtige julestemning med BILLED-BLADETs skønne konkurrence her, hvor du kan vinde billetter til forestillingen Nøddeknækkeren i Koncertsalen i Tivoli, samt entrebilletter + turpas til Jul i Tivoli.

Det kan du vinde:

1.-Præmie: 2 billetter til Nøddeknækkeren 28. nov. kl. 19:00 + entre til Tivoli
2.-Præmie: 2 x 4 entre til Tivoli + turpas

Dronning Margrethe og Nøddeknækkeren
Dronning Margrethe er den kyndige hånd bag forestillingens scenografi og kostumer, som danner rammen om Tivolis balletchef, Peter Bo Bendixens, koreografi. Trin og kongelige klæder bliver akkompagneret af Tivoli Copenhagen Phil, som med Tjaikovskijs musik leverer tonerne til julefortællingen.

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN

 

Svar på spørgsmålet og send en sms
Hvem står for scenografien på Nøddeknækkeren?

Sms dit svar…

BBK DRONNINGEN eller BBK TJAIKOVSKIJ til 1445
Vi skal have dit svar senest 21. november. Hver sms koster 10 kr.*

Jul i Tivoli for 25. gang

Tivoli juler fra den 17. november til og med den 31. december, hvor der på årets sidste dage afvikles Fyrværkerifestival, der bliver en hyldest-afslutning på Havens 175-års jubilæum.

I år åbner portene for 25. gang for Jul i Tivoli. Gæsterne kan i år bl.a. se frem til, at Tivoli tænder op mod en 1 mio. lyspunkter, nye lys- og snescenografier samt premiere på et projekteringsshow på Koncertsalens facade. Det nuværende Jernbanetema udvides med flere hundrede meter togspor omkring Det store Springvand. Mellem glimtende julelys og snedækkede træer kan gæsterne gå på opdagelse blandt 50 boder på Tivolis julemarked. Her er der sørget for pynten til årets juletræ og masser af muligheder for at få julegaverne i hus med en æbleskive i den ene hånd og gløgg i den anden. Julemarkedets boder er fyldt med alt fra søde sager og varme drikke til strik, læder og delikatesser, som er klar til at blive pakket ind og lagt under træet.  Der er også mulighed for at tage lidt af Tivoli med hjem i decemberstuen.

*Vinder får direkte besked. Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V. Kundeservice: 72 34 20 00 (mandag - torsdag: 09:00 - 15:00 og fredag: 09:00 - 14:30). Ved deltagelse fraskrives fortrydelsesretten. For at deltage skal man være fyldt 18 år.

Præmien er sponsoreret af Tivoli

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden