VIND en tur i Tivoli eller billetter til Divaer i glas

Plænen i Tivoli bliver påske-klædt med lam og et flor af blomstrende forårsbebudere.

Plænen i Tivoli bliver påske-klædt med lam og et flor af blomstrende forårsbebudere.

Foråret er for alvor kommet i gang, og nu kan du vinde præmier i skønne Tivoli i hjertet af København.

Der bliver fra den 4. april taget hul på sommersæsonen i Tivoli og her kan der ses frem til nyheden Kamelen, antennefri radiobiler, en vildere Fatamorgana og senere på året bliver der premiere på Mælkevejen. Der bliver masser af Fredagsrock, fyrværkeri og dans på Pantomimeteatret. Tivoli åbner med påsketema, græssende lam på Plænen og duften af 17.000 hyacinter.

DET KAN DU VINDE

  • 2 x 4 entre + turpas til Tivolis sommersæson
  • 2 x 1 billetter til forestillingen ”Divaer i glas”*

 

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN

Svar på spørgsmålet og send en sms
Hvad vil man kunne opleve på Plænen?

Sms dit svar…

BBK LAM eller BBK LAMAER til 1445

Vi skal have dit svar senest 30. april. Hver sms koster 10 kr.**

*Forestillingen ”Divaer i glas” er den 15. august 2019 kl. 19:00 på Tivolis 176-års fødselsdag, hvor aftenen afsluttes med flot festfyrværkeri. Entre til Tivoli er inkl.

I ”Divaer i Glas” pryder Caroline Henderson, Birgitte Hjort Sørensen og Kaya Brüel rollelisten som de tre divaer Marlene Dietrich, Josephine Baker og Ella Fitzgerald, der alle har trådt deres hæle på scenen i Glassalen. Publikum tages tilbage i tiden, når de tre genfortolker Tivoli Varietéens musikhistorie og giver klassikerne et nutidigt tvist.

Musik i Tivoli
Der vil være live-musik i mange genrer hver dag ugen igennem i Tivoli. Det spænder fra verdensmusik, Big Band til jazz. Fredagsrock spænder i år fra Tom Jones, Den Gale Pose til TV2 og der vil være mere end 10 dobbeltkoncerter med kendte danske bands og artister.

Forlystelser
3-i-1-forlystelsen Fatamorgana bliver fra juni gjort endnu vildere, da den får tilført en vertikal vippe-funktion på de store sæder, der i forvejen drejer rundt i 45 meters højde og udsætter gæsterne for 2,5 G-kraft. Den kører dog som man kender den frem til juni. Radiobilerne får nyt design, antennerne skrottes, farten sættes op, og de får mere plads. De nye radiobiler bliver køreklar fra juni. Rutsjebanen Odinexpressen erstattes af Mælkevejen. Her må fans vente til åbningen af Jul i Tivoli.

**Vinder får direkte besked. Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V. Kundeservice: 72 34 20 00 (mandag - torsdag: 09:00 - 15:00 og fredag: 09:00 - 14:30). Ved deltagelse fraskrives fortrydelsesretten. For at deltage skal man være fyldt 18 år. Præmien er sponsoreret af Tivoli

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden