Vind entrébilletter til Vinter i Tivoli

Vinterstemning i Tivoli

Samme med BILLED-BLADET kan du nu blive den heldige vinder af billetter til ”Vinter i Tivoli”.

Torsdag, 25. januar 2018 - af Jan Bergman

VIND BILLETTER TIL DIG OG EN LEDSAGER

Vi udlodder nu 6 x 2 entrébilletter + turpas til ”Vinter i Tivoli”, så du og en ledsager kan opleve Carstensens Have i København indpakket i flot vinterstemning.

VINTER I TIVOLI

I år runder Tivoli 175 år, og i den anledning har Tivoli valgt at åbne portene for en helt ny sæson, der lyder navnet ”Vinter i Tivoli” – en sæson hvor store dele af haven er åbent.

Den nye vintersæson kan opleves fra den 2. februar til og med den 25. februar 2018, så der skrives historie, når Carstensens Have for første gang er åbent i skolernes vinterferie, under det kinesiske nytår, til fastelavn samt Valentinsdag.

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN

Svar på spørgsmålet og send en sms
Hvor mange år bliver Tivoli i år?

Sms dit svar…

BBK 175 til 1266 eller
BBK 155 til 1266

Vi skal have dit svar senest 30. januar. Hver sms koster 8 kr.*
 

Masser af oplevelser

Gæsterne kan bl.a. se frem til at opleve en vinterscenograferet Have, hvor bl.a. en ottekantet skøjtebane med lysloft foran Nimb, islabyrinter, lysscenografier, restauranter og udvalgte forlystelser bliver blandt attraktionerne.

Bygger Iglo på Plænen

I vinterlandskabet på Plænen bygges en 15 meter høj specialdesignet Tivoli iglo med en diameter på 30 meter, der lyder navnet Pingonesien. Igloen tager afsæt i det verdensberømte danske Rasmus Klump-univers med fokus på Pingo-figuren.

Kørende forlystelser og overdækkede oplevelser

Under vintersæsonen bliver der etableret et malerværksted i H.C. Andersen Slottet samt i Orangeriet, hvor børn og voksne bl.a.  kan tegne og dekorere krus. Der er tale om udvalgte forlystelser som kører i Haven, og gæsterne kan se frem til ture i den over 100 år gamle Rutschebane, Vinterkarrusellen, Skærsilden og aktivitetslegepladsen Rasmus Klumps Verden.

*Vinderne får direkte besked. Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V, 70 20 75 92 (support alle hverdage 13-16). Ved deltagelse fraskrives fortrydelsesretten. For at deltage skal man være 18 år.

Bemærk venligst, at det ikke er hele Tivoli der er åbent og at billetterne kun kan bruges til ”Vinter i Tivoli” og bliver ikke ombyttet!

Præmien er sponsoreret af Tivoli.