VIND et møde med Michelle Obama

Michelle Obama med sin bog "Becoming".

Michelle Obama med sin bog "Becoming".

Den 9. april gæster Michelle Obama Royal Arena i København, og vi udlodder nu billetter med Meet & Greet til en helt særlig oplevelse for dig og en ledsager.

Mandag, 1. april 2019 - af Jan Bergman

Deltagerne ved Michelle Obamas’ events vil høre hendes ærlige refleksioner om de erfaringer og begivenheder, både offentlige og private, der har formet hende fra barndommen til årene i Det Hvide Hus.

Som USA’s førstedame – den første afro-amerikanske i den rolle – var hun med til at skabe det mest imødekommende og rummelige Hvide Hus i historien, samtidig med at hun etablerede sig som en stærk fortaler for kvinder og piger i USA og verden over.

Med BILLED-BLADET kan én læser vinde et møde med Michelle Obama i Royal Arena sammen med en ledsager samt to billetter til arrangementet og et signeret eksemplar af bogen ”Becoming”.

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN

Svar på spørgsmålet, og send en sms:

Hvad hedder Michelles bog på engelsk?

Sms dit svar …
BBK BECOMING eller BBK MICHELLE til 1445

Vi skal have dit svar senest 4. april. Hver sms koster 15 kr.*

*Vinder får direkte besked. Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V. Kundeservice: 72 34 20 00 (mandag - torsdag: 09:00 - 15:00 og fredag: 09:00 - 14:30). Ved deltagelse fraskrives fortrydelsesretten. For at deltage skal man være fyldt 18 år. Præmien er sponsoreret af Live Nation Danmark.