VIND et møde med Michelle Obama

Michelle Obama med sin bog "Becoming".

Michelle Obama med sin bog "Becoming".

Den 9. april gæster Michelle Obama Royal Arena i København, og vi udlodder nu billetter med Meet & Greet til en helt særlig oplevelse for dig og en ledsager.

Deltagerne ved Michelle Obamas’ events vil høre hendes ærlige refleksioner om de erfaringer og begivenheder, både offentlige og private, der har formet hende fra barndommen til årene i Det Hvide Hus.

Som USA’s førstedame – den første afro-amerikanske i den rolle – var hun med til at skabe det mest imødekommende og rummelige Hvide Hus i historien, samtidig med at hun etablerede sig som en stærk fortaler for kvinder og piger i USA og verden over.

Med BILLED-BLADET kan én læser vinde et møde med Michelle Obama i Royal Arena sammen med en ledsager samt to billetter til arrangementet og et signeret eksemplar af bogen ”Becoming”.

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN

Svar på spørgsmålet, og send en sms:

Hvad hedder Michelles bog på engelsk?

Sms dit svar …
BBK BECOMING eller BBK MICHELLE til 1445

Vi skal have dit svar senest 4. april. Hver sms koster 15 kr.*

*Vinder får direkte besked. Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V. Kundeservice: 72 34 20 00 (mandag - torsdag: 09:00 - 15:00 og fredag: 09:00 - 14:30). Ved deltagelse fraskrives fortrydelsesretten. For at deltage skal man være fyldt 18 år. Præmien er sponsoreret af Live Nation Danmark.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden