VIND FLOTTE PRÆMIER FOR OVER 37.000 KR.

Du kan blandt andet vinde en rejse i vores skønne konkurrence.

Du kan blandt andet vinde en rejse i vores skønne konkurrence.

Vi har samlet en masse spændende og herlige præmier som til en samlet værdi af 37.732 kroner.

VIND REJSEGAVEKORT PÅ 5.000 KR. TIL BRAVO TOURS

Uanset om du drømmer om en afslappende solferie, en spændende rundrejse, en vild safari eller en golfrejse med vennerne, så bliver du glad, hvis du vinder gavekortet. Hos Bravo Tours vælger du nemlig selv, hvad du vil bruge præmien til. Bravo Tours fejrer 20-års jubilæum. Se de vanvittige tilbud på bravotours.dk.

Deltag her:

Hvilket jubilæum fejrer Bravo Tours?
Sms: BBK 20 eller BBK 10 til 1445. Pris: 10 kr.*

VIND ET SPAOPHOLD FOR 2 PERSONER

Comwell Kellers Park er et atmosfærefyldt hotel i smukke og historiske omgivelser med udsigt til Vejle Fjord. De klassiske, hvide palæbygninger fra 1900-tallet fremstår nyrenoverede med respekt for den oprindelige stil og emmer af sjæl og historie. Den eksklusive spa er et helt nyt vådområde med Shower Walk, hvor du kan opleve forskellige terapiformer som fx regn, tåge og mist, herbal sauna, dampbad med flere forskellige behandlinger, fodspa samt Danmarks første indendørs sandstrand med lysterapi. Præmien inkluderer: Fri adgang til AquaSpa, overnatning i dobbeltværelse Badekåber, badetøfler og badehåndklæder, Trerettersmenu sammensat af køkkenchefen, stor morgenbuffet med lokale og økologiske specialiteter Samlet værdi: 3450 kr. Præmien kan bruges i resten af 2019.

Deltag her:

Hvad tilbyder Comwell Kellers Park i deres nye vådområde?

Sms: BBK SHOWER for shower walk eller
BBK POWER for power walk til 1445. Pris: 10 kr.*

VIND WEBER PULSE GRILL TIL DIN SOMMER

Webers nye digitale grill er designet til det moderne liv, fremstillet i højeste Weber-kvalitet og med flere muligheder for præcis temperaturstyring og kontrol end nogensinde før. Grillens kompakte størrelse passer perfekt til din altan og andre steder, hvor pladsen er trang – og hvor lysten til grill, hygge og god smag er stor. Med kraftfuld varmeintensitet, innovativ teknologi og integrerede digitale grill-funktioner, som styres via en app på din smartphone, har du uanede muligheder for at skabe gode grillresultater. Og når der skal ryddes op, kan flere af grillens dele nemt tages af og stilles i opvaskemaskinen. Præmien består af en Weber Pulse 1000 til en værdi af 3.999 kr.

Deltag her:

Hvad er Weber Pulse 1000?

Sms: BBK DIGITAL for digital grill eller
BBK ILD for digital ilsted til 1445. Pris: 10 kr.*

VIND LÆKKER INTERIØRPAKKE FRA BAHNE

Dekorationskrukker fra Miss Étoile i stentøj. Krukkerne kan bruges som et fint element i indretningen og er samtidig praktisk til at opbevare nogle af dine småting. Vinderen får 4 stk. krukker. Botanic sengelinned fra Bahne Interior i 100% økologisk bomuldssatin med praktiske lynlåse i både pude- og dynebetrækket. Sengesættet er ekstra blødt, i fin og fnugfri behandlet bomuld. Vinderen får 2 sæt i rosa farve med et stort blomstermønster. Margit Brandt barvogn med hjul og glashylder. Vognen er nem at flytte rundt og på den måde kan den både fungere som et fast møbel eller lige til flytte over til middagsbordet, hvis man ønsker en cocktail efter maden. Vi trækker 1 vinder der får hele interiørpakken til en samlet værdi af 3.298 kr.

Deltag her:

Hvilket produkt i interiørpakken er fra Bahnes eget mærke?
Sms: BBK SENG for sengesæt eller
BBK BAR for barvogn til 1445. Pris: 10 kr.*

VIND SKØN BELYSNING TIL DIT HJEM

Philips Hue er intelligent belysning, som gør dit liv nemmere. Startsættet indeholder alt, hvad du behøver for at komme i gang på ingen tid. Forestil dig, at du kan slukke alle dine lamper med et enkelt klik. Oplev magien ved at omdanne din stue til en hjemmebiograf med et enkelt tryk, eller brug belysningen til at få det til at se ud, som om du er hjemme, selvom du faktisk ikke er der. Vælg den rigtige belysning når du er hjemme, så du bedre kan koncentrere dig eller slappe af efter en hård dag. Der udloddes 5 x Philips Hue Starterkit til en værdi af 1.490 kr. pr startsæt. I alt værdi: 7.450 kr.

Deltag her:

Hvad er Philips Hue?

Sms: BBK LYS for intelligent belysning eller
BBK STØV for intelligent støvsuger til 1445. Pris: 10 kr.*

OPLEV MAGIEN PÅ LEGOLAND CASTLE HOTEL

Gå på opdagelse på det nye Legoland Castle Hotel og oplev Lego-magien overalt. Bo i prinsessens royale gemakker, drageridderens seje opholdsstue eller troldmandens magiske observatorium, og lad sjove Lego-modeller og skilte vise dig vej. Slottet indbyder til leg overalt – også udenfor på den store legeplads, og når den er prøvet af, ligger Lego-parken mindre end 100 meter fra det nye hotel. Præmien indeholder en overnatning på Legoland Castle Hotel for op til 5 personer, inklusive to dages entré i Legoland og har en samlet værdi på 5.000 kr.

Deltag her:

Hvad heder Legolands nye hotel?

Sms: BBK CASTLE for Legoland Castle Hotel Eller
BBK SLOT for Legoland Slot Hotel til 1445. Pris: 10 kr.*

KOM MED PÅ LANGELANDSFESTIVAL

I uge 30 løber Langelandsfestival af stablen for 29. gang – og du har nu muligheden for at deltage sammen med en, du har kær. Langelandsfestival har på smukkeste vis manifesteret sig som Danmarks største familiefestival. Her samles flere generationer i en hel uge, hvor hygge og fællesskab er i højsædet. Præmien består af følgende: 2 x 4 dag festival-pas samt 1 x Safari- Camp fra onsdag d. 24. juli til lørdag d. 27. juli. 4 dages festival i hoveddagene med fuldt musikprogram. Opsat telt i SafariCamp inkl. morgenmad og bad alle dage. Teltet kan tages med hjem efterfølgende. Der er strøm i teltet til mobilopladningen. Du kan opleve alle koncerter på festivalpladsen, kæmpe børneland samt alle de andre events og aktiviteter, der er under festivalen. Præmien har en værdi af 4.535 kr.

Deltag her:

Hvad er Langelandsfestival bedre kendt som?

Sms: BBK FAMILIE for Danmarks største familiefestival eller
BBK HYGGE for Danmarks hyggeligste festival til 1445. Pris: 10 kr.*

 

*Vi skal have dit svar senest 3. juni. Hver SMS koster 10 kr. + alm. sms. takst. Vinderne får direkte besked. Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V. tlf. 70 34 20 00. (Support alle hverdage kl. 9-15). Ved deltagelse fraskrives fortrydelsesretten. For at deltage skal man være fyldt 18 år.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden