VIND Janni Pedersen og Kim Fabers debut-krimi

Janni Pedersen og Kim Faber med deres debut-krimi Vinterland

Janni Pedersen og Kim Faber med deres debut-krimi Vinterland

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
10 heldige læsere kan vinde bogen Vinterland skrevet af Janni Pedersen og Kim Faber.

Journalistparret Janni Pedersen og Kim Faber debuterer med en krimi om terror, vold, sorg og ensomhed – og om at nærme sig sin udløbsdato. Nu kan du vinde bogen på 464 sider og en vejl. pris på 150 kroner.

SÅDAN DELTAGER DU

Svar på spørgsmålet og send en sms
Hvad hedder bogen?

Sms dit svar…
BBK VINTERLAND eller BBK VINTERMAND til 1445

Vi skal have dit svar senest 25. april. Hver sms koster 10 kr.*

Læs også det store interview med Janni og Kim i BILLED-BLADET nr. 12.

VINTERLAND

En tjenstlig forseelse har sendt den garvede københavnske politikommissær Martin Juncker på tvunget ophold i den lille sydsjællandske provinsby Sandsted. Sammen med en politielev og en ung politiassistent får han til opgave at håndtere udfordringerne med et nærliggende asylcenter – samtidig med, at han skal tage sig af sin aldrende, demensramte far, som han i øvrigt altid har haft et elendigt forhold til.

Da en kraftig bombe rammer et julemarked i indre København, og Juncker ikke deltager i efterforskningen, føler han sig hægtet helt af. Det gør hans tidligere makker Signe Kristiansen til gengæld ikke. Hun indleder jagten på gerningsmændene, mens hun kæmper med frygten for, at hendes søster er blandt de omkomne. Efterforskningen ender ret hurtigt i en blindgyde. Men så får Signe et tip, der trækker opklaringsarbejdet et sted hen, hun ikke i sin vildeste fantasi havde forestillet sig.

Samtidig lander der, til Junckers store forbløffelse, en mordsag på hans bord: En mand er blevet myrdet med et jernrør, og hans kone er forsvundet. Umiddelbart ligner drabet et almindeligt voldeligt overfald, men da det viser sig, at den dræbte havde nynazistiske forbindelser, tegner konturen sig af en større sammenhæng. Vinterland er en kriminalroman om ondskab, ensomhed og magtesløshed i et Danmark, der er ved at fryse til.

*Vinderen får direkte besked. Tjenesten udbydes af Aller Media, Havneholmen 33, 1561 København V. Kundeservice: 72 34 20 00 (mandag-torsdag: 09:00-15:00 og fredag: 09:00- 14:30). Ved deltagelse fraskrives fortrydelsesretten. For at deltage skal man være fyldt 18 år. Præmien er sponsoreret af Politikens Forlag.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden