ANNONCE: Overdænger børnebørnene med kys

I dag ved Mathias og Frederik ikke noget bedre, end når mormor Karin begraver dem i kys og kram – men for ganske nylig var billedet et helt andet.

Torsdag, 26. januar 2017 - af Annonce

For blot to år siden oplevede Karin, at de to drenge begyndte at trække sig fra hende. Når hun krammede dem, vendte de hurtigt hovedet bort og trak sig væk. Det var en virkelig hård periode for hende, fordi hun ikke kunne vise sin kærlighed over for dem, hun holdt allermest af – og fordi hun ikke vidste, hvorfor drengene undgik hende.

- Lige pludselig ville mine to guldklumper ikke længere sidde hos mig og få læst højt – og de ville hverken have kys eller kram. Det gjorde virkelig ondt. Og jeg havde ingen idé om, hvorfor de trak sig væk fra mig. Så jeg begyndte at overveje, om jeg havde gjort noget galt – om jeg måske havde sagt noget forkert.

Hjælpen skulle dog vise sig at være tæt på. En søndag eftermiddag, hvor datteren og drengene var på besøg, fortalte Karin sin datter om problemet – og hun er sin datter evigt taknemmelig for det svar, hun gav. Datteren tog nemlig bladet fra munden og sagde til sin mor, at hun ofte havde dårlig ånde, og at det muligvis var derfor, drengene undgik hende. Karin blev først en smule chokeret over datterens svar, men samtidig taknemmelig over hendes ærlighed. Karin besluttede sig straks for, at hun måtte bekæmpe den dårlige ånde. Først prøvede hun med bl.a. mintpastiller og tyggegummi, men ingen af delene hjalp, og hun tvivlede på, at det ville lykkes. Men en dag anbefalede en veninde hende at prøve SB12 mundskyl, som neutraliserer dårlig ånde i 12 timer i stedet for blot at maskere den. Så Karin begyndte at skylle munden med SB12 morgen og aften, og der gik ikke lang tid, før hun kunne mærke, at Mathias og Frederik igen søgte hende, som de havde gjort før.

Dårlig ånde er faktisk mere almindeligt, end man tror. Det rammer nemlig omkring halvdelen af alle mennesker på et eller andet tidspunkt i livet, og det er sjældent noget, man selv lægger mærke til. Derfor er det enormt vigtigt, at der er nogen i ens omgivelser, der tør være ærlige og sige sandheden.

Sandheden gjorde i hvert fald en stor forskel for Karin, som i dag igen nyder de hyggelige stunder med sine børnebørn. Hun bruger stadig SB12 to gange dagligt – og så har fået øjnene op for, at SB12 ikke kun giver god ånde, men også sikrer en god mundhygiejne, styrker tænderne og forebygger karies.

Du kan købe SB12 på apoteket, i Matas og på medashop.dk
Læs mere om SB12 på sb12.dk

Nyhed: SB12 White

  •  giver hvidere tænder uden at skade tænderne
  •  synligt resultat efter 14 dage ved brug 2 gange dagligt