24. okt. 2015
Af Lene Skriver Bak

Vild med dans indsamlede 28 millioner til Knæk Cancer

De tre værter, Sarah Grünewald, Claus Elming og Sara Maria Franch-Mærkedahl styrede seere og deltagere sikkert gennem "Vild med dans knækker cancer".
De tre værter, Sarah Grünewald, Claus Elming og Sara Maria Franch-Mærkedahl styrede seere og deltagere sikkert gennem "Vild med dans knækker cancer".
Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET
Et forrygende Vild med dans i Knæk Cancer-udgave resulterede i 28.264.624 millioner.

Der har været rørende øjeblikke, vilde historier i call centeret, spændende konkurrence og flotte præmier i ”Vild med dans”-særudgaven, som TV 2 kalder ”Vild med dans knækker cancer”.

Og det hele resulterede i mere end 28 millioner til den store indsamling, der løber i og omkring uge 43 og kulminerer med et stort indsamlingsshow lørdag aften.

Rørende historier i call centeret

Listen over kendisser i call centeret var lang og talte blandt andre Johannes Nymark, Mette Blomsterberg, Birthe Kjær, Anne Sofie Espersen, Christina Hembo og mange andre – alle en del af ”Vild med dans”-familien.

Og de kunne alle sammen fortælle søde, sjove, rørende og livsbekræftende historier fra de mange, mange mennesker, der ringede ind med donationer.

Det spændte for eksempel fra den lille pige, der havde solgt sit dukkehus og donerede indtjeningen til Knæk Cancer til den 75-årige kvinde, der ringede ovenpå en operation for kræft, som hun havde gennemgået samme morgen (!), med en donation.

Vilde ’almindelige danskere’

I pausen mellem de syv tilbageværende ”Vild med dans”-pars danse og omdansen havde ”Vild med dans” inviteret tre såkaldte almindelige danskere på gulvet med de tre ”Vild med dans”-veteraner René Christensen, Claudia Rex og Silas Holst.

De tre, Pernille, Torben og Trine, har hver sin rørende og hårde kræfthistorie, som de fortalte, inden de indtog dansegulvet med deres partnere – og i stedet for sms-stemmer for at komme videre i konkurrencen, samlede de tre sms’er med donationer til fordel for Knæk Cancer.

Til sammen har de tre par indsamlet 3.687.600 kroner ind til indsamlingen.

Som altså bidrog til det samlede resultat på flotte 28.624.624 kroner.

Læs mere om: