25. mar. 2016
Af Juliane Olsen

Prinsesse Estelle: Se hende på nye, flotte frimærker

Prinsesse Estelle.
Foto: Kungahuset.se/BILLED-BLADET
Sammen med kronprinsesse Victoria og kong Carl Gustaf optræder en storsmilende prinsesse Estelle på en serie nye svenske frimærker.
I anledning af kong Carl Gustafs forestående 70-års dag er der nu blevet udgivet en ny serie bestående af tre frimærker. Heriblandt er et frimærke med kong Carl Gustaf alene, men også et hvor han er i selskab med sin datter og sit barnebarn ifølge. SE BILLEDERNE: Prinsesse Estelle var stjernen i 2015 På et tredje frimærke optræder 72-årige dronning Silvia alene, og serien er altså blevet lanceret lidt før kongens fødselsdag i slutningen af april. SE BILLEDET: Kronprinsesse Victoria og familien på vej hjem fra hospitalet

Prinsesse Estelle får fokus

Fireårige prinsesse Estelle blev for nyligt storesøster, da hendes lillebror, prins Oscar kom til verden. Men nu har hun altså fået lov at få fokus på den nye frimærkeserie, hvor hun bærer modellen Jacquard Star Dress designet af kronprinsesse Marie-Chantal.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Kjolen har en værdi af 1800 danske kroner. Prinsesse Estelles blonde hår er delt i en sideskilning.

Prinsesse Estelle griner frækt

Prinsesse Estelle ser da også ret godt tilpas ud med sin nye rolle, for hun viser et frækt grin til ære for kameraet. Sidste gang hun optrådte på et frimærke var i selskab med sin morfar, da hun var helt lille, og kongen fejrede tronjubilæum. Der blev desuden frigivet en serie på tre frimærker i forbindelse med kronprinsesse Victorias bryllup med prins Daniel.
https://imgix.billedbladet.dk/kungliga_jubileer.jpg
Foto: AOP

Læs mere om: