15. sep. 2017
Af Majken Munk

På TV i aften: Rasmus Seebach synger om kærligheden

Rasmus Seebach, Julie Teglhus
Rasmus Seebach, Julie Teglhus
Foto: Hanne Juul
Kærligheden er i fokus for Rasmus Seebach, der i dag udgiver to singler fra sit kommende album, og synger en af dem i ”Vild med dans”-studiet.

Det er efterhånden en tradition, at der kommer ny musik fra Danmarks ukronede popprins' hånd, når vi er i et ulige årstal. Og Rasmus Seebach skuffer da heller ikke i 2017. For netop fredag den 15. september udgiver han to nye singler fra sit kommende album.

Som altid er kærligheden i fokus, og det gælder også for de nye singler ”2017” og ”Bli’ her lidt endnu”.

Dedikeret til sønnen Holger

I en video på Rasmus Seebachs Instagramprofil fortæller musikeren, at det kommende album er dedikeret til sønnen Holger, som han og kæresten Julie Teglhus blev forældre til i januar. Og popprinsen har da tidligere fortalt, hvor inspirerende det er for ham at være blevet far.

- Jeg har virkelig følt mig inspireret den sidste tid, efter at Holger er kommet til verden. Og det er blevet til rigtig mange gode timer her ved flyglet og nede i kælderen i studiet, fortalte han, da han annoncerede det kommende album.

Sange om forholdet til Julie Teglhus

I sangen ”2017”, som udkommer fredag den 15. september, synger han om mødet med kærligheden på den aften, hvor han så Julie Teglhus for første gang.

STEM: Hvilken Tommy Seebach-sang er din favorit?

Men på det nye album synger Rasmus Seebach også om den mørke side af kærligheden,hvor der skal kæmpes hårdt for, at parforholdet fortsætter. Det får man en smagsprøve af på nummeret ”Bli’ her lidt endnu”.

En af de to nye singler skal Danmarks ukronede popprins spille til ”Vild med dans”-afgørelsen i aften på TV 2.

Læs mere om: