31. dec. 2017
Af Ulrik Ulriksen

Michael Laudrups datter skal giftes

Rebecca Laudrup med far og mor, Michael Laudrup og Siw Laurdrup
Rebecca Laudrup med far og mor, Michael Laudrup og Siw Laurdrup
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Den 53-årige fodboldhelt Michael Laudrup og hans kone Siw kan nytårsaften fejre, at deres 24-årige datter er blevet forlovet. Den gode nyhed er i dag løbet ind fra et så eksotoisk sted som Vietnam, hvor Rebecca Laudrup og hendes kommende mand Frederik fejrer nytår.

Nytårsfesten hos de forskellige grene af den store familien Laudrup bliver denne gang med ekstra smæk på, for der er netop kommet gode nyheder fra det fjerne østen. Her befinder datteren af den levende fodboldlegende Michael Laudrup, 24-årige Rebecca, sig i disse dage, og hun har overfor sin familie og resten af verden bekendtgjort, at hun skal giftes. Det er kæresten Frederik Svejborg, der er faldet på knæ for hende under deres ophold i Ho Chi Minh City i Vietnam.

Ekstra champagne til Laudrup

På det store spørgsmål ”vil du gifte dig med mig?” svarede Rebecca ja tak, og så kunne hun og Frederik jublende fortælle den gode nyhed via Rebeccas Instagram-profil. Ifølge Rebecca Laudrup kunne 2017 ikke være rundet af på en bedre måde, og hun og hendes kommende mand skal ifølge Rebecca Laudrup have lidt ekstra champagne på deres vietnamesiske nytårsaften.

Caroline Wozniacki ønsker tillykke

Rebecca og hendes forlovede flyttede tidligere på året til Hong Kong, hvor de har haft det skønt. Hvor parrets bryllup skal holdes, er endnu ikke besluttet, men mon ikke det bliver til et sommerbryllup i Danmark. Det er i øvrig allerede begyndt at vælte ind med lykønskninger. Familien Laudrups nære ven, den danske tennis-stjerne Caroline Wozniacki, er en af de mange, som ønsker Rebecca og Frederik tillykke.

Vi har fået lov at bringe den glade nyhed, som Rebecca selv præsenterede den på instagram:

Læs mere om: