2. mar. 2018
Af Helle Skram de Fries

Christiane Schaumburg-Müller om Vild med dans: Jeg glæder mig sindssygt

Christiane Schaumburg-Müller
Christiane Schaumburg-Müller
Efter at have været ude i flere år er Christiane Schaumburg-Müller tilbage som ”Vild med dans”-vært sammen med veteranen Sarah Grünewald.

TV 2 går dobbelt ind på ”girl-power” i ”Vild med dans” og har i den forbindelse sagt farvel til Claus Elming som vært - og goddag til Christiane Schaumburg-Müller.

Når den 15. sæson af ”Vild med dans” starter til efteråret bliver det med Sarah Grünewald og Christiane Schaumburg-Müller som nyt værtspar.

https://imgix.billedbladet.dk/20180301_han1443-2_2.jpg
Foto: Hanne Juul

Selvom Christiane er ”den nye pige i klassen” har hun erfaring med sig – nærmere bestemt fra tre sæsoner, da hun i 2011, 2012 og 2013 var ”Vild med dans”-vært sammen med Claus Elming. Nu vender hun så tilbage.

- Som tidligere danser er det program som skræddersyet til mig, og glitter og glamour i Danmark, det ER mig. Jeg glæder mig til at komme tilbage og være med i en nytænkt udgave af programmet, fortæller Christiane Schaumburg-Müller til BILLED-BLADET.

Vi skal ikke konkurrere

Det er første gang to kvinder deler værtsrollen i "Vild med dans".

- Jeg tror og håber, det bliver fint. Sarah og jeg skal jo ikke konkurrere, men være en del af ”Vild med dans”-familien. Jeg har aldrig haft lavt selvværd, så jeg er ikke bange for den nye form. Vi skal supplere hinanden. Vi er meget forskellige, men vi er begge pisselækre, siger Christiane Schaumburg-Müller.

Vi skal løfte i flok

Sarah Grünewald glæder sig også til den nye udfordring.

- Det er godt set med to kvinder, og det bliver fedt med girlpower. Jeg regne med, at jeg skal fortsætte med at være ude bagved ligesom sidste sæson. Det vil jeg gerne, så jeg kan blive bedre til at lave mine egen spørgsmål.

- Vi skal løfte i flok – det er viklen, og jeg glæder mig.

Læs mere om: