Cecilie Stenspil trækker sig fra Tivoli-kabaret

Cecilie Stenspil.

Cecilie Stenspil.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
”Badehotellet”-stjernen Cecilie Stenspil må melde afbud til ”Divaer i Glas” på grund af TV-optagelser i New Zealand, og forestillingen flyttes til 2019. Birgitte Hjort Sørensen afløser hende.

Så er der nok en gang omrokeret på kabaret-holdet til ”Divaer i Glas” i Tivoli.

Først måtte Birgitte Hjort Sørensen melde afbud, fordi hun er i lykkelige omstændigheder og venter sit første barn til august. Hun blev afløst af Kaya Brüel.

Nu er Cecilie Stenspil så nødsaget til at melde afbud - men fordi premieredatoen flyttes til 17. august 2019, kan Birgitte Hjort Sørensen alligevel være med, oplyser Tivoli i en pressemeddelelse.

- Cecilie Stenspil er lige nu i gang med en kæmpe, international TV-produktion i New Zealand, og nogle optagelser er flyttet, så hun kan simpelthen ikke nå at være med i ”Divaer i Glas”. Cecilie er faktisk væk i et halvt år, siger Cecilie Stenspils manager, Sten Hassing, til BILLED-BLADET.

Cecilie med i Badehotellet

Stenspil vender formentlig retur til august.

- Cecilie når tilbage til at kunne være med i ”Badehotellet”, forsikrer Sten Hassing.

Når Cecilie Stenspil heller ikke være med i 2019-opsætningen af forestillingen, skyldes det, at hun skal være med i 2. sæson af den store, internationale produktion.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Birgitte Hjort Sørensen glad

Diva-holdet består nu af Kaya Brüel, Caroline Henderson og altså Birgitte Hjort Sørensen.  

- Jeg er utroligt glad for, jeg nu alligevel får muligheden for at medvirke i ”Divaer i Glas”, og sammen med Caroline og Kaya fortælle historien om alle de formidable kunstnere, der gæstede Glassalen i den gyldne Varieté-periode. Jeg tror, det bliver fantastisk!, siger Birgitte i pressemeddelelsen.

Publikum der har købt billet til forestillingen i 2018, kan enten få refunderet pengene eller få ombyttet billetterne til næste år.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden