17. okt. 2018
Af Karina Didriksen

Michael Olesen om stor baby-drøm: Det fylder alt

Joan Divine og Michael Olesen.
Joan Divine og Michael Olesen.
Foto: Birger Storm
Danseren Michael Olesen og hans kæreste Joan Divine har i flere år forsøgt at få et barn, og det tager hårdt på ham, at det endnu ikke er lykkes.

I flere år har Michael Olesen og hans kæreste Joan Divine kæmpet for at blive forældre.

På trods af adskillige fertilitetsbehandlinger er det endnu ikke lykkes for Joan at blive gravid, og nu åbner ”Vild med dans”-stjernen op om parrets svære tid i TV3’s ”Til middag hos”.

- Det er svært, når det er noget, man drømmer så meget om. Vi har ikke opgivet håbet, men det tærer rigtig hårdt, og det har fyldt næsten alt i min hverdag de sidste fem år, erkender Michael Olesen i programmet.

Svært at acceptere situationen

36-årige Michael Olsen og 40-årige Joan Divine har dannet par i syv år, og de er kede af, at det skal være så svært for dem at få det barn, de så brændende ønsker.

- Jeg havde rigtig mange problemer i starten med at acceptere situationen. Jeg syntes, det var rigtig hårdt, og jeg snakkede ikke med andre om det end min kæreste, fortæller danseren i ”Til middag hos” og tilføjer:

- For halvandet år siden begyndte vi så at åbne lidt op omkring det, for folk begyndte at spørge, om vi ikke snart skulle have børn. Hele tiden skulle vi komme med en undskyldning, og det blev trættende i længden.

Se Michael Olesen fortælle mere om baby-drømmen, når han er vært på ”Til middag hos” onsdag den 17. oktober kl. 19.00 på TV3.

Læs mere om: