7. nov. 2018
Af Liz Rørsig

Lene Beiers nye værtsjob: Se hendes vilde hat

Lene Beier.
Lene Beier.
Foto: Birger Storm
Lene Beier er vært i et nyt program på TV 2 Fri, ”Sukkerchok”, der får premiere den 7. november 2018, hvor der kæmpes om at blive den allerbedste til at lave slik og desserter.

Lene Beier har værtsrollen i det nye TV 2 Fri-program ”Sukkerchok” med ti deltagere og dessertkokken Morten Heiberg og madjournalisten og kogebogsforfatteren Marie Holm som de to dommere.

- Her dyster amatører i det søde køkken i en slags bagedyst, men indholdet må ikke komme i ovnen, fortæller Lene Beier til BILLED-BLADET.

Søde fristelser

Programmet har været sjovt at lave for TV 2-værten, der også har fået mod på at selv at trylle søde fristelser frem hjemme i køkkenet.

- Jeg har altid lavet meget mad, men jeg har aldrig haft mod på at lave de søde sager. Jeg er dog sikker på, at det kommer til at skabe glæde i min lille familie, siger Lene Beier. Hun havde det skægt under optagelserne sammen med deltagerne og dommerne.

- ”Sukkerchok” har været rigtig sjovt at lave. Primært fordi jeg var omgivet af dygtige og passionerede mennesker, og så havde vi det skægt sammen. Jeg lærte virkelig meget. Marie og Morten er ikke bare super kompetente dommere, men også nogle dejlige mennesker, som jeg glæder mig til at se fremover, tilføjer Lene Beier.

Sød hat

I forbindelse med premieren på ”Sukkerchok” har Lene lagt et sjovt foto, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe, på sin Instagram-profil. På billedet har TV 2-værten taget en sød candyfloss-hat på – se fotoet her:

Læs mere om: