30. maj. 2019
Af Laura Dalgård Hansen

Gift ved første blik-par fejrer første bryllupsdag: Har taget stort skridt

Michael Harders og Kathrine Gosvig fra "Gift ved første blik".
Michael Harders og Kathrine Gosvig fra "Gift ved første blik".
Arkivfoto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Michael og Kathrine fra "Gift ved første blik" fejrer deres første bryllupsdag ved blandt andet at tage hinandens efternavne.

Det er bare et år siden, at Michael og Kathrine blev gift ved første blik, og siden dengang har kærligheden mellem de to kun vokset sig større.

I forbindelse med deres étårs bryllupsdag har de derfor også taget et stort skridt.

Det skriver de på deres blog, som BILLED-BLADET har fået lov at citere fra.

Kathrine og Michael deler nu efternavne

- At blive gift med hinanden er et ret stort skridt i et parforhold, der er svært at overgå. Men der er jo en ting, der normalt hører sig med til at blive gift… Nemlig at skifte navne. Og det har vi nu gjort for yderligere at markere og fejre vores ægteskab. Det betyder, at vi nu hermed hedder Michael og Kathrine Kelså Harders, skriver de på bloggen.

Men de nye navne er ikke den eneste måde det forelskede par markerer, at de har kendt og været gift med hinanden i et år.

Fejrer første bryllupsdag

- Vi skal først “ægte” fejre vores bryllupsdag her i weekenden, hvor vi først om fredagen tager på Badeanstalten i Silkeborg for en omgang massage og par-wellness. Og det følger vi simpelthen op på om lørdagen med et fuldbyrdet spa- og wellness-ophold på Hotel Vejlefjord. Det samme sted, hvor vi havde vores allerførste overnatning sammen.

På selve dagen fejrede de to dog også kærligheden med gaver og restaurantbesøg.

- Og så tog vi hjem og åbnede den vin, som Kathrine gav Michael i morgengave for et år siden.

Michael og Kathrine genså vielsen

- Endelig sluttede vi aftenen af med at gense vores vielse for første gang siden, at programmerne blev vist tilbage i efteråret. Det kan stadig give nogle sommerfugle i maven at kigge tilbage på vores første øjeblikke sammen. To mennesker der reelt set ikke anede alt det gode, de havde i vente

"Gift ved første blik" vender tilbage på DR med en ny sæson til efteråret.

Læs mere om: