22. aug. 2019
Af Laura Dalgård Hansen

Linse Kessler måtte undvære familien: Jeg hader det

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20190821_wen_-_tv3_50_1.jpg
Foto: Kaspar Wenstrup
Familien fra Bryggen ses meget og ofte, så derfor er det ekstra svært for Linse Kessler, når hendes lille familien rejser på ferie.

Torsdag aften er der premiere på den 16. sæson af ”Familien fra Bryggen” på TV3, og seerne kan glæde sig til igen at følge den skønne familie.

Linse savnede familien

Sæsonen tager sin begyndelse kort efter Geggo og Cengiz’ bryllup i april, og her rejser parret sammen med datteren, Alba, mod Miami for at holde bryllupsrejse.

Og dermed er Linse Kessler alene tilbage i Danmark.

- Jeg hader, når de rejser. De er blevet glade for Miami, og der tager man ikke hen i en uge – der tager man hen 14 dage minimum, fortæller Linse Kessler til BILLED-BLADET.

Hun bor meget tæt på sin datter og svigersøn på Amager, og de har meget at gøre med hinanden i hverdagen.

En tæt familie

- 14 dage uden dem er virkelig lang tid. Der kan gå dage, hvor jeg har travlt, og de har travlt, og vi ikke får lavet noget sammen. Det er okay, men jeg kan ringe og spørge, om Alba lige kommer forbi. Det kan jeg ikke, hvis de er væk i fjorten dage.

I den 16. sæson af den populære realityserie kan seerne komme med på bryllupsrejse, og som altid sker der også en masse nye ting hos den skønne familie fra Bryggen. Man kan følge de ni nye afsnit torsdage klokken 20.00 på TV3.

Se flere billeder af familien i galleriet herunder:

GALLERI: Familien fra Bryggen

Læs mere om: