4. jan. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Kronprins Frederik bliver hos Mary og børnene i Schweiz

Kronprins Frederik
Kronprins Frederik.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Ifølge planen bliver kronprins Frederik det meste af januar i Schweiz, hvor han kommer til at være i sving privat og arbejdsmæssigt.

For kronprins Frederik venter en helt særlig januar måned i Schweiz, hvor han både privat og rent fagligt står overfor et par helt specielle oplevelser.

Først og fremmest skal kronprinsen sammen med kronprinsesse Mary følge parrets fire børn, der har skolestart i næste uge på en international skole i den schweiziske Alpe-by Verbier.

Vigtig skolestart

I Verbier tager prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine hul på et tolv ugers skoleophold, og kronprinsesse Mary skal være hos børnene i Schweiz i løbet af ugerne.

Kronprinsfamilien på Færøerne.
Kronprinsfamilien på Færøerne.
Arkivfoto: Hanne Juul

Frederik tæt på familien

Også kronprinsen bliver i januar hos Mary og børnene i Schweiz, hvor han får travlt som medlem af Den Internationale Olympiske Komité IOC.

Frederik skal se sport

Frederik skal som højt profileret IOC-medlem overvære ungdommens vinter-Olympiske Lege fra den 9. januar til den 22. januar med værtsby i Lausanne i Schweiz.

Legene er tæt på Verbier

Lausanne ligger tæt på Verbier, hvor kronprinsparrets børn skal gå i skole, og de mange OL-konkurencer finder sted i området i Alperne nær Verbier.

Kronprinsen får derfor gode muligheder for at kombinere arbejde og privat liv i Schweiz i januar.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb01-forsider_1.jpg

Læs mere om: