2. mar. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Cecilie Stenspil: Derfor må hun udskyde at se Badehotellet

Cecilie Stenspil
Cecilie Stenspil
Foto: Hanne Juul
Der er en helt særlig grund til, at Cecilie Stenspil ikke ser ”Badehotellet” mandag aften som de fleste andre - hendes lille søn skal nemlig puttes på det tidspunkt.

Cirka halvanden million seere har uge efter uge fulgt ”Badehotellet”, og mandag aften bliver det sidste afsnit i den syvende sæson sendt.

Mange af skuespillerne nyder at kigge med hjemme fra sofaen, men det er ikke sikkert, de når det, lige når det bliver sendt i fjernsynet. Heller ikke Cecilie Stenspil, og det er der en helt særlig grund til.

Cecilie Stenspil: Det er en stor fornøjelse

- Det er ikke altid, jeg når at se det, for det er lige der, man putter sine børn. Men jeg prøver at indhente det så meget, jeg kan. Jeg sætter stor pris på det. Og ellers møder jeg søde mennesker, når jeg er ude at handle, der nok skal fortælle mig, hvordan afsnittet var i mandags, hvis jeg ikke selv har nået at se det, smiler hun.

- Det er en stor fornøjelse at møde folk, som fortæller, de har købt ind og gør det til en særlig begivenhed, når der kommer ”Badehotellet”, uddyber hun.

Sammen med skuespillerkollegaen Troels Lyby har hun sønnen Samuel på halvandet år, som altså nogle gange er årsagen til, at ”Badehotellet” må udskydes.

https://imgix.billedbladet.dk/20190627_dm_premiere_groennegaardsteatret_057.jpg
Foto: Dan Mariegaard

Cecilie Stenspil og Troels Lyby

Læs mere om: