22. mar. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Kate og William på hemmelig opgave

Hertuginde Catherine og prins William
Hertuginde Catherine og prins William
Foto: Mega
Prins William og hertuginde Catherine tog alle deres forholdsregler, da de torsdag besøgte et callcenter, der arbejder for at mindske spredningen af corona-virus.

I disse tider bliver folk i mange lande opfordret til at blive hjemme, og også mange kongefamilier holder sig inden døre.

Torsdag havde prins William og hertuginde Catherine dog begivet sig ud på en hemmelig opgave, da de besøgte et callcenter, hvor folk kan ringe ind med spørgsmål angående corona-virussen, som også har ramt England.

Det skriver Hello.

Kate og William holdt afstand

Prinsen og hertuginden tog alle deres forholdsregler under besøget. De holdt behørig afstand til de andre i callcenteret, og de sørgede for at afspritte hænderne flere gange samt undgå håndtryk.

Efterfølgende understregede prins William vigtigheden af, at alle hjælper for at mindske spredningen af corona-virussen.

”Vi har alle sammen en opgave for at beskytte de svageste. Det betyder, at man skal agere i forhold til ekspertviden, at man skal blive hjemme, hvis man selv eller dem man bor med har symptomer, og at man skal undgå unødig kontakt for at hjælpe med at reducere spredningen af virussen, lød det blandt andet fra prinsen.

En personlig tak fra Kate og William

Han fortalte også, at han og hertuginden var stolte af at besøge callcenteret og derved have mulighed for at sige personligt tak til personalet, der hver dag kæmper for at hjælpe andre, selvom de også selv har familie og venner derhjemme, de er bekymrede for.

”De har brug for vores støtte lige så meget, som vi har brug for deres”, sagde prins William om det hårdtarbejdende sundhedspersonale.

https://imgix.billedbladet.dk/mega633641_008.jpg
Prins William og hertuginde Catherine
Foto: Mega

Prins William og hertuginde Catherine fik et indblik i det store arbejde, som de gør i callcenteret.

Læs mere om: